Horoscop Urania 24-30 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

25 Iulie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 25 Iulie

Horoscop Urania 25 Iulie

Horoscop Urania 25 Iulie

Nativul, poate cel mai reprezentativ pentru zodia sa (ca medie a ofertei astrale), are parte toată viaţa când de evenimente cu adevărat majore, când de întâmplări dintre cele mai banale, rezultatele fiind şi ele asemenea, când bune, când rele, în principal ca rezultat al încercării de a-şi tempera elanul spontan, care îl caracterizează în fapt, din teama (nejustificată) de a nu cădea în ridicol.

Horoscop Urania 25 Iulie – Personalitatea Zilei de nastere.

Serios şi responsabil, vă îndepliniţi angajamentele şi obligaţiile, dar aceasta nu vă împiedică să vă distraţi şi să adăugaţi vieţii dumneavoastră un grăunte de fantezie. Dacă în copilărie acceptaţi de bună voie un rol secundar, devenit adult, râvniţi la poziţia cea mai importantă şi reuşiţi să o obţineţi. Foarte intuitiv, ştiţi ce uşă trebuie să deschideţi şi pe ce drum să mergeţi pentru a ajunge în locul potrivit la momentul potrivit, profitând astfel de ocazii interesante şi de avantaje apreciabile. Dispunând de multă energie, puteţi să vă ocupaţi de mai multe proiecte în acelaşi timp şi să le finalizaţi, fară să faceţi concesii cu privire la calitate sau la detalii. Mai ales, nu vă negaţi talentele artistice: pe lângă faptul că v-ar face fericit, ele v-ar putea ajuta să ajungeţi departe.

Dragoste :Deoarece sunteţi spontan şi excesiv, partenerul trebuie să poată ţine pasul cu ritmul şi cu mobilitatea dumneavoastră sentimentală.
Bani/muncă:Vă utilizaţi în mod adecvat aptitudinile, dar rămâneţi deschis la ideile şi la sfaturile celorlalţi.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.12.2013 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 octombrie - Ludwig Friedrich Wilhelm Leichardt, Ştefan Octavian losif, Gummo Marx, Johnny Carson, Pele (Edson Arantes Do Nascimento), Michael Crichton, Martin Luther King lll,„Weird"AI lankovic, Al Leiter, Masiela Lusha.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI