Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-06 Noiembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-06 Noiembrie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

25 Mai

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 25 Mai

Horoscop Urania 25 Mai

Horoscop Urania 25 Mai

Presupunând despre sine că poate realiza absolut orice îşi propune să facă, nativul are cele mai mari şanse să devină „diletantul perfect”, dar are excepţionale şanse (astrale) de reuşite majore, legate de conjuncturi sociale independente de acţiunile sale, dar legate direct de propriul său anturaj, dacă va alege o carieră independentă, în orice domeniu, cu singura condiţie să nu fie unul legat de cifre sau acte.

Horoscop Urania 25 Mai – Personalitatea Zilei de nastere.

Cultivaţi latura tenebroasă a personalităţii dumneavoastră. Orator strălucit ce practică această artă cu mare dezinvoltură, deranjaţi adesea certitudinile şi convingerile celor din jur prin cunoştinţele etalate, prin observaţiile şi prin experienţele dumneavoastră. Uneori plătiţi pentru aceasta deoarece, de ciudă, din invidie sau din gelozie, sunteţi de multe ori tratat ca un bun vorbitor oarecare. Trăiţi simplu şi, pentru dumneavoastră, frumuseţea nu este o problemă de preţ, ci de emoţie. Filozof, vă plac lecturile, opiniile şi discuţiile ce vă trezesc un ecou, un sentiment sau, pur şi simplu, vă suscită o întrebare. Echilibrul nu este întotdeauna uşor de păstrat, dar reuşiţi destul de bine în acest sens.

Dragoste :Sentimentele dumneavoastră sunt profunde, dar intimidaţi prin erudiţie; învăţaţi să vorbiţi şi despre iubire.
Bani/muncă:In activitatea dumneavoastră sunteţi lipsit de siguranţă, cu toate acestea, valoraţi aur!

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-06 Noiembrie 2020 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.10.2020 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

30 octombrie - Nicolae C. Paulescu, Duiliu Zamfirescu, John Adams, Fiodor Dostoevski,Ezra Pound, Charles Atlas, Ruth Gordon, Louis Malle, Claude Lelouch, Grace Slik, Henry Winkler, Harry Hamlin, Diego Armando Maradona, Pierre Bonnard, Gavin Rossdale, Kevin Polack.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI