Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

25 Noiembrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 25 Noiembrie

Horoscop Urania 25 Noiembrie

Horoscop Urania 25 Noiembrie

Fire apatică, plecând iniţial de la o indolenţă crasă, nativul reuşeşte odată cu trecerea timpului, odată cu experienţa de viaţă acumulată în urma eşecurilor sale repetate şi în special datorită performanţei de a da dovadă de un tact de nebănuit la un moment dat; nativul are promisiunea astrală a unei reuşite trainice în carieră şi a unei poziţii bune în societate, având parte în final de succesul scontat.

Horoscop Urania 25 Noiembrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Relaţiile dumneavoastră cu puterea sau cu administraţiile de orice tip sunt de cele mai multe ori tensionate. Statutul dumneavoastră de subordonat şi nevoia de a controla întotdeauna totul generează comportamente în care lipsa de tact şi de diplomaţie sunt şocante. Gurmand şi bun cunoscător al fineţurilor gastronomice, vă place să parlamentaţi şi să luaţi hotărâri la o masă bună, mai ales ca invitat. Cei ce vor să vă cucerească trebuie să o facă într-un moment când sunteţi disponibil şi destins, să reuşească să vă stimuleze curiozitatea şi să vă incite preferinţa pentru lupta cu încercările. Echitabil şi responsabil, detestaţi să fiţi pus la punct sau să vi se amintească datoriile. Nutriţi ambiţii mari, perfect realizabile, cu ajutorul competenţei, autonomiei, coordonării şi planificării.

Dragoste :Deoarece faceţi totul în exces, trebuie să vă reconsideraţi des poziţia şi să reveniţi la elementele esenţiale.
Bani/muncă:Formula valabilă pentru dumneavoastră este traiul liniştit, fară griji; nici o concesie nu este acceptată.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

2 Comentarii to “25 Noiembrie”

  1. valentin hutanu says:

    un pic cam sumar, ma asteptam la ceva mult mai detailat, pe ani,luni si zile de nastere

  2. dana says:

    un articol mult prea scurt pentru analiza zilelor de nastere..nu am aflat nimic din ceea ce nu stiam deja..asemenea lucruri puteam afla si de la cunoscutii mei…dezamagitor…se poate mai mult…

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI