Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-06 Noiembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-06 Noiembrie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

25 Septembrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 25 Septembrie

Horoscop Urania 25 Septembrie

Horoscop Urania 25 Septembrie

Inzestrat cu o deosebit de mare putere de muncă şi capacitatea naturală de asimilare rapidă şi fără niciun fel de efort a noilor cunoştinţe, indiferent dacă este vorba de lucruri cotidiene, minore, sau de cele de ordin ştiinţific, nativul va fi întotdeauna bine văzut în societate, posibil, în anumite conjuncturi, să aibă parte chiar defăima, dar va avea o viaţă de familie mai puţin reuşită, dar nu şi nefericită.

Horoscop Urania 25 Septembrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Inzestrat cu multă imaginaţie şi cu o uimitoare creativitate, ceea ce vedeţi în fiecare persoană este înainte de toate valoarea umană interioară. Empatic şi capabil de o nemăsurată înţelegere, sunteţi în general confidentul sau cel la care fiecare găseşte soluţii problemelor sale. Forţa dumneavoastră intelectuală şi spirituală vă permite să îi ajutaţi pe ceilalţi în evoluţia lor şi faceţi acest lucru cu multă generozitate. Când doriţi să atrageţi sau să captaţi atenţia, scoateţi la iveală un farmec irezistibil şi o fantezie surprinzătoare. Muncitor din fire, aveţi nevoie să înţelegeţi şi să vă dovediţi lucrurile. Cunoaşterea, educaţia, cultura şi învăţarea reprezintă cheia reuşitei dumneavoastră, în toate domeniile vieţii.

Dragoste :Realist şi raţional, nu vă angajaţi niciodată în mod uşuratic într-o relaţie sentimentală.
Bani/muncă:Vă place să lucraţi în echipă; cu toate acestea, impulsivitatea şi entuziasmul subit vă costă scump uneori.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-06 Noiembrie 2020 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.10.2020 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

30 octombrie - Nicolae C. Paulescu, Duiliu Zamfirescu, John Adams, Fiodor Dostoevski,Ezra Pound, Charles Atlas, Ruth Gordon, Louis Malle, Claude Lelouch, Grace Slik, Henry Winkler, Harry Hamlin, Diego Armando Maradona, Pierre Bonnard, Gavin Rossdale, Kevin Polack.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI