Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-06 Noiembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-06 Noiembrie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

26 Iunie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 26 Iunie

Horoscop Urania 26 Iunie

Horoscop Urania 26 Iunie

Nativul, frumos la trup şi bun la suflet, un discipol fanatic al zeiţei Venus, este extrem de vulnerabil atât în faţa farmecelor, cât şi a răutăţilor sexului opus (cu un minus mai accentuat pentru bărbaţi, condamnaţi la o viaţă rătăcitoare), o stare de fapt care îi poate afecta serios şi cariera şi viaţa socială, căci reacţionează contra firii sale, căutând răzbunare, dar fără să aibă şi tăria să o materializeze.

Horoscop Urania 26 Iunie – Personalitatea Zilei de nastere.

V-ar face plăcere să fiţi agreat, să fiţi prietenul, persoana practică ce soluţionează problemele tuturor, cel la care apelează toţi. în acest sens, faceţi eforturi lăudabile pentru a găsi subiectele de discuţie potrivite, ideile de dezvoltat, punctele fierbinţi ale actualităţii ce se cer dezbătute, toate acestea pe lângă concentrarea asupra bucuriilor şi necazurilor proprii, asupra visurilor şi ambiţiilor personale. Acesta nu este decât un singur aspect al personalităţii dumneavoastră; el este dublat de introspecţie şi de întrebările ce vă frământă cu privire la adevăratul loc pe care îl ocupaţi în lume şi la rolul ce vă este destinat. Nu este de ajuns să fii apreciat de ceilalţi, mai este necesar şi să-ţi îndeplineşti bine rolul; în funcţie de aceasta urmează să luaţi decizii, să profitaţi de ocaziile favorabile şi să acţionaţi aşa cum vi se pare corect şi profitabil pentru viitorul dumneavoastră. Nu urmaţi turma, urmaţi-vă propria cale!

Dragoste :Aveţi încredere în afecţiunea partenerului dumneavoastră şi în viaţă, în general.
Bani/muncă:Pe plan profesional, lucraţi de unul singur; dacă nu e posibil, flexibilizaţi-vă regulile şi ideile.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-06 Noiembrie 2020 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.10.2020 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

30 octombrie - Nicolae C. Paulescu, Duiliu Zamfirescu, John Adams, Fiodor Dostoevski,Ezra Pound, Charles Atlas, Ruth Gordon, Louis Malle, Claude Lelouch, Grace Slik, Henry Winkler, Harry Hamlin, Diego Armando Maradona, Pierre Bonnard, Gavin Rossdale, Kevin Polack.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI