Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-06 Noiembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-06 Noiembrie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

26 Mai

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 26 Mai

Horoscop Urania 26 Mai

Horoscop Urania 26 Mai

Din „start” regele lui „aşa şi-aşa”, oricare ar fi domeniu! în care va activa, nativul are parte de o viaţă calmă şi perfect echilibrată şi (cel puţin) un mariaj fericit, dar are o şansă în plus de a ieşi cu adevărat în evidenţă, de a sparge tiparele, dacă se va îndrepta către domeniul cercetării ştiinţifice, cu predilecţie al celei medicale, sau cel artistic, prioritar cel legat nemijlocit de lumea spectacolului.

Horoscop Urania 26 Mai – Personalitatea Zilei de nastere.

Sub aparenţa decontractată şi docilă, ascun- deţi un temperament destul de auster şi de riguros. Doriţi să dominaţi lumea prin conţinutul ideilor şi gândurilor dumnea¬voastră. Ştiţi că vă aflaţi în tabăra câştigătorilor şi, în afaceri, aceasta vă înalţă pe culmi; ceea ce nu se întâmplă şi cu cota dumneavoastră de popularitate. Sunteţi inteligent şi ambiţios; toate opţiunile vă sunt determinate de raţiune, şi nu de inimă sau de sentimente. Ştiţi să valorizaţi lecţiile primite şi expe¬rienţele anterioare. Capabil de o bună comunicare, sunteţi util ca profesor ce îşi transmite cunoştinţele şi competenţele. Scri¬sul poate fi de asemenea o bună modalitate de a vă face cu¬noscut. Dacă v-aţi strădui să vă îmbunătăţiţi relaţiile cu oamenii, aţi lăsa în urmă o amintire mai frumoasă.

Dragoste :Perfecţionist, nu acceptaţi posibilitatea existen¬ţei greşelii şi, de altfel, nici pe aceea a sentimentelor.
Bani/muncă: Viaţa şi toate eforturile dumneavoastră sunt axate pe reuşita socială; succesul este asigurat.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-06 Noiembrie 2020 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.10.2020 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

30 octombrie - Nicolae C. Paulescu, Duiliu Zamfirescu, John Adams, Fiodor Dostoevski,Ezra Pound, Charles Atlas, Ruth Gordon, Louis Malle, Claude Lelouch, Grace Slik, Henry Winkler, Harry Hamlin, Diego Armando Maradona, Pierre Bonnard, Gavin Rossdale, Kevin Polack.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI