Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 22-28 Septembrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

28 Iunie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 28 Iunie

Horoscop Urania 28 Iunie

Horoscop Urania 28 Iunie

Nativul, din plin favorizat de astre, care îi predestinează reuşite importante în mai tot ce va întreprinde, deşi predispus din fire a trata totul cu nepăsare şi detaşare, fiind mai degrabă interesat de o viaţă fără complicaţii, decât de orice altceva, atunci când va voi să facă sau să demonstreze ceva, îi va impresiona puternic pe toţi cei cu care se va afla în contact, marcându-le viaţa.

Horoscop Urania 28 Iunie – Personalitatea Zilei de nastere.

Viguros, ferm şi energic, sunteţi un luptător cu suflet sensibil, dedicat unor cauze nobile. Tânăr, mental şi sufleteşte, vă plac întrecerile oratorice, competiţia şi dezbaterile, în măsura în care se petrec într-o atmosferă con-vivială, bazată pe respect. Loial şi manierat, sufleteşte rămâneţi totuşi un solitar, fiind îndrăgostit de libertatea şi de independenţa dumneavoastră. Aveţi o viziune filozofică foarte personală asupra lumii, pe care, de altfel, nu o puneţi întotdeauna în practică. Impresia celor apropiaţi este că ieşiţi prea tare în evidenţă, atrăgând asupra dumneavoastră întreaga atenţie, captivând auditoriul şi provocând reacţii, numai că ei nu prea îndrăznesc să vă spună aceasta. Prin urmare, nu vă miraţi dacă uneori sunteţi singur în momentele de deprimare sau de nelinişte.

Dragoste :Conservator, vă este greu să înlăturaţi anumite bariere şi să vă dăruiţi total.
Bani/muncă: Excelaţi într-o activitate ce face apel la pronunţatul dumneavoastră simţ al datoriei.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 22-28 Septembrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 20.09.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

20 septembrie - Petre Got, Upton Sinclair, Ferdinand „Jelly Roll" Morton, Dr. Joyce Brothers, Anne Meara, Sophia Loren, Gary Cole, Juan Pablo Montoya.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI