Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

28 Noiembrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 28 Noiembrie

Horoscop Urania 28 Noiembrie

Horoscop Urania 28 Noiembrie

Increderea excesivă în aproapele său şi tendinţa naturală de a se dărui celorlalţi pe de-a-ntregul şi fără nici cea mai mică rezervă, la care se adaugă şi dorinţa sa de a le fi pe plac tuturor, îl fac extrem de vulnerabil pe acest nativ, predestinându-i-se rolul de (potenţială) victimă, principalul vinovat fiind mediul viciat pe care îl frecventează cu asiduitate, nu din viciu, ci din „sfântă naivitate”.

Horoscop Urania 28 Noiembrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Fascinant şi strălucit, sunteţi curios şi avid de toate. Intuitiv, percepeţi cu claritate sentimentele şi intenţiile celor din jur. Aventuros şi încrezător în steaua dumneavoastră bună, treceţi de la o activitate la alta fară ca acest lucru să vă afecteze. Polivalenţa şi îndrăzneala vă deschid numeroase uşi. Gata pentru orice risc, nu vă temeţi deloc de schimbare şi şansa pare să fie tot timpul de partea dumneavoastră. Optimist dar înţelept, credeţi în posibilităţile proprii şi le afirmaţi sus şi tare. Detestaţi eşecurile, care vă rănesc orgoliul, dar cele mai multe dintre ele se datoresc excesului de încredere în sine şi incapacităţii de a asculta sfaturile şi părerile persoanelor din anturajul dumneavoastră. încercaţi să cultivaţi puţin modestia şi umilinţa.

Dragoste :Pentru a trăi o relaţie cu adevărat armonioasă, trebuie să învăţaţi să ascultaţi mai mult.
Bani/muncă: Incapabil să păstraţi calea de mijloc, în loc să o căutaţi, preferaţi să schimbaţi ruta.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI