Horoscop Urania 30-05 Iunie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 30 Mai - 05 Iunie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

29 Februarie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 29 Februarie

Horoscop Urania 29 Februarie

Horoscop Urania 29 Februarie

Sobrietatea, foarte aproape de limita gravităţii, rigoarea aproape ştiinţifică şi ambiţia atingerii ţintei finale sunt calităţile dominante ale acestui nativ, care va avea parte de o viaţă de cuplu, mai apoi de familie, destul de lipsită de mari bucurii, dar va reuşi să dobândească, după un efort ce-i stă la îndemână, o poziţie socială foarte solidă şi respectată, aproape indiferent de domeniul în care va activa.

Horoscop Urania 29 Februarie – Personalitatea Zilei de nastere.

Tinereţea dumneavoastră fizică şi spirituală se datorează oare faptului că vă sărbătoriţi aniversarea din patru în patru ani? Oricare ar fi explicaţia, păstraţi un suflet de copil, o capacitate de a vă minuna de toate şi o nevoie vitală de… distracţie. Ştiţi să vă provocaţi şansa şi să profitaţi de toate avantajele pe care ea vi le oferă. Sociabil din fire, vă plac activităţile de grup şi nu ezitaţi să fiţi organizatorul unor evenimente în perioadele de acalmie. Dotat cu multă sensibilitate, sunteţi afectat, impresionat sau emoţionat de încercările sau de ghinioanele celor apropiaţi. Fiţi însă atent să nu vă împovăraţi cu nenorocirile tuturor. Prin atitudinea dumneavoastră veselă şi prin capacitatea de a pune multă culoare în tot ce faceţi, reuşiţi să-i ajutaţi pe cei din jur.

Dragoste : Conservator, vă simţiţi bine într-o relaţie sentimentală convenţională.
Bani/muncă:Faceţi planuri, vă plasaţi pionii şi executaţi: iata reţeta reuşitei.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 30-5 Iunie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 28.05.2020 Luna în Leu. E important să ne păstrăm corpul cald şi să evităm să ridicăm obiecte grele. Toate tratamentele cardiovasculare sunt azi de două ori mai eficiente. Sfat culinar: mirodenii iuti.

29 mai - Nicolae Balcescu, Patrick Henry, G.K. Chesterton, Bob Hope, John F. Kennedy, Paul Erlich, Al Unser, Anthony Geary, Danny Elfman, LaToya Jackson, Annette Bening, Adrian Paul, Melissa Etheridge, Noel Gallagher, Melanie Janine Brown.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI