Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 22-28 Septembrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

30 Iulie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 30 Iulie

Horoscop Urania 30 Iulie

Horoscop Urania 30 Iulie

Deşi caracter destul de violent, întotdeauna cam repezit şi cu neostenit chef de luptă, care, dacă îşi ratează cumva potenţialele şanse de reuşite, va găsi vinovaţii în altă parte, chiar dacă totul este din vina sa exclusivă, considerându-se victima unor tenebroase manevre, nativul este capabil de mari şi temeinice succese, însă numai atunci când, paradoxal, are adversari de mare calibru.

Horoscop Urania 30 Iulie – Personalitatea Zilei de nastere.

Modest ca înfăţişare şi cu un caracter de om cumsecade, cei care ajung să vă cunoască rămân întotdeauna surprinşi de faptul că nu corespundeţi în cele din urmă acestei imagini. Cinstit, intuitiv şi pasionat, aveţi o mare capacitate de analiză, o memorie uimitoare şi o preocupare pentru detaliu şi pentru lucrul bine făcut care îi miră şi îi încântă pe cei din jur. De îndată ce persoanele din anturajul dumneavoastră vă descoperă capacitatea de a-i asculta, de a judeca bine lucrurile şi de a le da sfaturi pertinente, deveniţi rapid persoana cu soluţii practice pentru problemele tuturor. Dacă ocupaţi o poziţie bună şi vi se oferă mijloacele potrivite, puteţi realiza lucruri mari. Deşi aţi avea toate aptitudinile pentru a conduce, vă realizaţi plenar acţionând de unul singur.

Dragoste :Dacă vă simţiţi bine cu partenerul, capacitatea dumneavoastră de adaptare nu are limite.
Bani/muncă:Deoarece nu sunteţi foarte prevăzător, trebuie să vă stabiliţi un buget şi să-l respectaţi judicios.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 22-28 Septembrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 20.09.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

20 septembrie - Petre Got, Upton Sinclair, Ferdinand „Jelly Roll" Morton, Dr. Joyce Brothers, Anne Meara, Sophia Loren, Gary Cole, Juan Pablo Montoya.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI