Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Octombrie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

30 Noiembrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 30 Noiembrie

Horoscop Urania 30 Noiembrie

Horoscop Urania 30 Noiembrie

Nativ damnat în principiu să îşi trăiască întreaga viaţă doar în roluri de servant, de mâna a doua, ce nu reuşeşte să facă absolut nimic cu adevărat important, dacă nu va alege egocentrismul ca stare de fapt, ca„religie”, doar această opţiune, a drumului propriu şi a ignorării totale a celorlalţi, putând să îi aducă chiar mai mult decât un simplu, sau multiple, succes(e).

Horoscop Urania 30 Noiembrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Inteligent şi avizat, faceţi mereu eforturi pentru a vă îmbogăţi cunoştinţele şi erudiţia; viaţa este scurtă şi sunt atâtea de făcut, atâtea de învăţat, atâtea de înţeles. Dacă vă place să fiţi în societate, să comunicaţi, să vă împărtăşiţi celorlalţi cunoştinţele, aveţi nevoie şi de singurătate, dar nu pentru multă vreme. Cu mintea plină întotdeauna de idei şi de proiecte, sunteţi totuşi mai înclinat spre teorie decât spre practică. Dumneavoastră înşivă un original, vă plac originalii. Aveţi oroare de ideile preconcepute şi nu suportaţi constrângerile. în plus, detestaţi să fiţi nevoit să mergeţi în umbra altora. Volubil, orator simpatic, aveţi nevoie de un public pentru a căpăta încredere în dumneavoastră înşivă şi în propriile competenţe. Aveţi un fler uimitor pentru a detecta capcanele.

Dragoste :Intuitiv şi umanitar, ştiţi să anticipaţi direcţia vântului şi să vă reglaţi tirul după nevoi.
Bani/muncă: Nu are importanţă dacă lucraţi pentru bani sau pentru glorie, aveţi numeroase reuşite.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Octombrie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Joi, 18.10.2018 Luna în Scorpion de la 5:32. Vă aşteaptă o mare pasiune, aşa că fiţi cu ochii pe toate oportunităţile. Relaxarea aduce inspiraţie, deci nu exageraţi cu munca! Sfat culinar: varză.

18 octombrie - Mihail Sebastian, George Ranetti, Lotte Lenya, Anita O'Day, Jesse Helms, Melina Mercouri, Chuck Berry, George C. Scott, Peter Boyle, Dawn Wells, Mike Dit-ka, Lee Harvey Oswald, Laura Nyro, Pam Dawber, Martina Navratilova, Jean-Claude Van Damme, Wynton Marsalis, Carly Schroeder, Salomon August Andrée.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI