Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 22-28 Noiembrie 2014, Berbec,Taur,Gemeni,Rac,Leu,Fecioara,Balanta,Scorpion, Sagetator,Capricorn,Varsator,Pesti,Previziuni Urania

4 Aprilie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 4 Aprilie

Horoscop Urania 4 Aprilie

Horoscop Urania 4 Aprilie

La ora bilanţului final se poate vorbi de reuşită, chiar de succes, nativul fiind predestinat astral grandiosului şi vastelor întreprinderi, dotat din plin, dincolo de talentul de necontestat, şi cu toate calităţile necesare unui excelent organizator, dar el va reuşi doar în materializarea proiectele cu adevărat mari, nu şi în cele legate de rutina cotidiană, care i se par insignifiante în general şi, în special, mult sub valoarea sa.

Horoscop Urania 4 Aprilie – Personalitatea Zilei de nastere.

Personalitate Infinit de practic, pragmatic şi realist, nu faceţi parte dintre cei care se refugiază în reverie sau îşi alimentează utopiile; trebuie să vedeţi pentru a crede. Muncitor neobosit, se spune că aveţi soliditatea unei stânci şi încăpăţânarea unui măgar. Integru şi de încredere, aveţi un simţ al responibilităţii ieşit din comun. Spirit constructiv, aveţi o preferinţă specială pentru proiecte, de la faza de concepţie până la realizarea lor totală şi, cu cât dificultăţile sunt mai mari, cu atât va simţiţi mai motivat. Orice obstacole aţi avea de înfruntat, nu abandonaţi niciodată. Datorită perseverenţei, voinţei, răbdării şi tenacităţii, vă atingeţi întotdeauna scopurile. Energia şi fermitatea sunt trăsăturile dumneavoastră de bază; descurajarea şi pesimismul nu vă pot influenţa niciodată puternic.

Dragoste :Aveţi darul de a provoca întâlniri fierbinţi, care vă stimulează înflăcărarea.
Bani/muncă:Dispuneţi de atuurile unui perfect administrator; ştiţi unde şi când să investiţi.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar NOIEMBRIE 2014

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

Horoscop 2014: Numerologie

Horoscop DRAGOSTE 2014

Horoscop FAMILIE 2014

Horoscop PRIETENIE 2014

Horoscop SANATATE 2014

Horoscop BANI SI CARIERA 2014

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 22-28 Noiembrie actualizat cu succes! Va multumim!

Luni, 24.11.2014 Luna în Gemeni. Este o zi minunată pentru a cumpăra cadouri pentru cei mai pretenţioşi din familie: azi le veţi găsi pe cele mai inspirate. Sfat culinar: paste cu sos pesto şi parmezan.

Personalitati nascute pe 24 noiembrie - Nicolae Tàutu, Zachary Taylor, Bat Masterson, Scott Joplin, Dale Carnegie, William F. Buckley Jr., Katherine Heigl, Johann Ludwig Burckhardt.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2013

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI