Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-06 Noiembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-06 Noiembrie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

5 Februarie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 5 Februarie

Horoscop Urania 5 Februarie

Horoscop Urania 5 Februarie

Viaţa acestui nativ va fi una plină de caznă, cu destule mari sforţări, cu multe momente delicate sau tensionate, datorită curajului şi spiritului novator, uşor de confundat, în cazul lui, cu nesocotinţa şi nesăbuinţa, dovedite atât în familie, cât şi în relaţiile profesionale, şi unei anumite indiferenţe faţă de problemele materiale de viitor, dar nu lipsită de un anume grad de fericire şi de posibilitatea de a cunoaşte succese remarcabile.

Horoscop Urania 5 Februarie – Personalitatea Zilei de nastere.

In jurul dumneavoastră se desfăşoară o activitate tumultuoasă, dar uneori vă este greu să găsiţi un punct de acces, pentru a lua parte la ea. Cuvântul-cheie este simplu: motivaţia. Trebuie să vă conturaţi domeniile pentru care aveţi un interes constant şi toate se vor înlănţui de la sine. Nu trebuie să vă lăsaţi descurajat de erori sau de eşecuri. Susţinută de o tenacitate consecventă, frumoasa dumneavoastră personalitate vă poate deschide toate porţile, cu condiţia să fiţi gata de pornire şi să vă suflecaţi mânecile. Cu diversele talente pe care le aveţi, puteţi excela în mai multe domenii, dar ar fi preferabil să vă concentraţi numai pe unul sau două, ca să nu vă risipiţi timpul şi energia. Orientaţi-vă bine scopurile.

Dragoste :In prietenie şi în dragoste, ştiţi să faceţi alegerea potrivită, pentru a avea alături oameni de nădejde.
Bani/muncă:Disciplinat şi prudent, aveţi calităţile necesare pentru ca şansa să nu vă ocolească.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-06 Noiembrie 2020 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.10.2020 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

30 octombrie - Nicolae C. Paulescu, Duiliu Zamfirescu, John Adams, Fiodor Dostoevski,Ezra Pound, Charles Atlas, Ruth Gordon, Louis Malle, Claude Lelouch, Grace Slik, Henry Winkler, Harry Hamlin, Diego Armando Maradona, Pierre Bonnard, Gavin Rossdale, Kevin Polack.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI