Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-06 Noiembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-06 Noiembrie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

6 August

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 6 August

Horoscop Urania 6 August

Horoscop Urania 6 August

Dificil pentru toţi ceilalţi, date fiindu-i orgoliul nemăsurat, încăpăţânarea de asin şi încrâncenarea de buldog, nativul are predestinate astral şanse extrem de mari de a fi creatorul unei opere de durată, recunoscută încă din timpul vieţii, dar în cadrul familiei va fi mai degrabă vorba de numeroase conflicte [posibil chiar dintre cele majore) şi o oarecare instabilitate, dovedindu-se uneori uşuratic.

Horoscop Urania 6 August – Personalitatea Zilei de nastere.

Optimist şi cu o prestanţă remarcabilă, în privirea dumneavoastră pătrunzătoare se pot citi clar hotărârea şi marea forţă interioară de care dispuneţi. Original, aveţi o viziune foarte personală asupra societăţii şi asupra rolului pe care vi-l doriţi în ea. Cu toate că sunteţi sensibil, uneori rănit chiar de judecata celorlalţi, nu vă abateţi de la drumul ales. Eşecul vă zdruncină şi vă destabilizează, dar vă reveniţi rapid şi o porniţi din nou la drum cu elan. Inteligent, vă acceptaţi greşelile, din care ştiţi să trageţi învăţăminte. Omenos, vă puneţi continuu întrebări asupra propriei persoane şi vă simţiţi impresionat de tot ce se întâmplă în lume. Sociabil, sunteţi un personaj important în cercul dumneavoastră social. Pasionat şi entuziast, căutaţi neîncetat echilibrul şi armonia.

Dragoste :Partenerul trebuie să vă înţeleagă extravaganţele şi să vă urmeze pe tărâmul fanteziilor.
Bani/muncă:Reuşita depinde de talentele artistice cu care sunteţi dotat, de emotivitatea şi de voinţa dumneavoastră.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-06 Noiembrie 2020 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.10.2020 Luna în Gemeni de la 4:37. Pentru a avea noroc toată ziua, trebuie să o începem cu puţină gim¬ nastică în faţa ferestrei deschise. Apoi multă conversaţie... Sfat culinar: broccoli pane.

30 octombrie - Nicolae C. Paulescu, Duiliu Zamfirescu, John Adams, Fiodor Dostoevski,Ezra Pound, Charles Atlas, Ruth Gordon, Louis Malle, Claude Lelouch, Grace Slik, Henry Winkler, Harry Hamlin, Diego Armando Maradona, Pierre Bonnard, Gavin Rossdale, Kevin Polack.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI