Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 28-4 Decembrie2015, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

6 Ianuarie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 6 Ianuarie

Horoscop Urania 6 Ianuarie

Horoscop Urania 6 Ianuarie

„Sărbătoritul zilei”, bine înzestrat nativ, peste spoiala de calităţi, destul de numeroase şi polivalente, dar fără a avea nici măcar una singură cu adevărat dominantă, cu o mare îndrăzneală şi un deosebit dar al convingerii, va avea parte de importante succese, în societate şi în profesie în mod special, dacă va fi să aleagă o carieră total independentă sau de va fi să fie în locul şi momentul potrivit, când se caută un lider.

Horoscop Urania 6 Ianuarie – Personalitatea Zilei de nastere.

Dispuneţi de o tărie de caracter datorită căreia mergeţi mereu înainte, tot mai departe. Depăşiţi obstacolele, forţând limitele şi posibilităţile. Pentru a fi cât mai sigur de avansare, vă puneţi adevăratele întrebări şi vă însoţiţi cu persoanele potrivite. Reuşiţi să faceţi toate acestea cu un umor subtil, care vă înfrumuseţează viaţa, dumneavoastră şi celorlalţi. Vă face multă plăcere să fiţi înconjurat de lucruri frumoase şi căutaţi armonia în toate. Muzica şi animalele fac parte integrantă din ambientul dumneavoastră. Cu adevărat împlinit vă simţiţi în confortul căminului, singur, sau înconjurat de prieteni, faţă de care sunteţi foarte loial.

Dragoste :Apropiat, afectuos şi pasionat, sunteţi foarte popular şi primiţi cu braţele deschise ceea ce vi se oferă.
Bani/muncă: Bani/muncă Aveţi o bună reputaţie pentru că vă ţineţi promisiunile, fapt profitabil pentru dumneavoastră.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar Noiembrie 2015

Horoscopul Familiei 2015

Horoscop Financiar 2015

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

Horoscop 2015

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 28-04 Decembrie 2015 actualizat cu succes! Va multumim!

Vineri, 27.11.2015 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

Personalitati nascute pe 27 noiembrie - Liviu Rebreanu, Nina Cassian, Bruce Lee, Vasile Voiculescu, Naum Rîmniceanu, Aron Pumnul, Nicolae Manolescu, Charles Scott Sherrington, James Agee, „Buffalo" Bob Smith, Bruce Lee, Eddie Rabbit, Jimi Hendrix, Rick Rockwell, Caroline Kennedy, Robin Givens, Brooke Langton, Jaleel White.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2015

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI