Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 28-4 Octombrie 2014, Berbec,Taur,Gemeni,Rac,Leu,Fecioara,Balanta,Scorpion, Sagetator,Capricorn,Varsator,Pesti,Previziuni Urania

6 Iulie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 6 Iulie

Horoscop Urania 6 Iulie

Horoscop Urania 6 Iulie

Activitatea grea, planificată riguros şi plină de efort, compensează, până la anulare, lipsa lui de maleabilitate şi de abilitate, nativul, după un debut în viaţă nu tocmai fericit atât în cadrul familiei, cât şi în societate, doar cu mici reuşite în cariera profesională, reuşind, cel mai probabil în partea a doua a vieţii, să aibă o situaţie materială cel puţin stabilă şi o poziţie socială respectată şi sigură.

Horoscop Urania 6 Iulie – Personalitatea Zilei de nastere.

Atrageţi prin farmecul dumneavoastră incontestabil, iar prin cunoştinţele vaste epataţi. Matur, ştiţi să vă folosiţi atuurile, să le puneţi în valoare când este necesar, şi, mai ales, să nu abuzaţi de ele. Aşa cum se întâmplă de multe ori, pe lângă calităţi, aveţi şi defecte, ceea ce nu vă face întotdeauna prea simpatic în ochii celor din jur. Cu o bună stăpânire a emotivităţii, ştiţi să discerneţi importanţa lucrurilor şi să nu vă lăsaţi afectat de judecata celorlalţi, de privirile sau de comentariile lor. Vă controlaţi cu abilitate stresul şi reuşiţi să vă canalizaţi intensa energie către activităţi constructive, ce vă ajută să avansaţi în realizarea scopurilor propuse. Descurcăreţ, găsiţi întotdeauna refugiu în caz de furtună şi soluţii problemelor ce apar de câte ori vă abateţi din drumul stabilit.

Dragoste :Perfecţionist, stabiliţi în relaţia de cuplu reguli pe care partenerul trebuie să le respecte.
Bani/muncă: Lucraţi pentru a obţine o situaţie financiară confortabilă, dar nu alergaţi după bogăţie.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop URANIA - Zodia Angajatului

Horoscop URANIA Zodiacul Sefului

HOROSCOP 2014-Aspecte ZODII

Horoscop 2014: Numerologie

Horoscop DRAGOSTE 2014

Horoscop FAMILIE 2014

Horoscop PRIETENIE 2014

Horoscop SANATATE 2014

Horoscop BANI SI CARIERA 2014

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 7-13 Septembrie nu a fost difuzata! Din cate se pare emisiunea a fost difuzata in aceasta saptamana ! Ne cerem scuze!

Duminică, 28.09.2014 Luna în Leu. O seară de teatru sau de operă, cu prietenii apropiaţi, vă va scoate din rutină. Apoi, un ceai fierbinte şi conversaţii aprinse. Sfat culinar: gulaş de vită.

Personalitati nascute pe 28 octombrie - Mihail Sorbul, loan Taracila, Jonas Salk, Cleo Laine, Charlie Daniels, Dennis Franz, Bruce Jenner, Julia Roberts, Francis Bacon, Joaquin Phoenix, Jackson Pollock, Constantin I. Parhon, Marion Ciobanu, Bill H. Gates.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2013

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI