Horoscop Urania 30-05 Iunie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 30 Mai - 05 Iunie 2020, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

7 Aprilie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 7 Aprilie

Horoscop Urania 7 Aprilie

Horoscop Urania 7 Aprilie

Succese fulminante, care se pot dovedi efemere sau trainice, în funcţie doar de conjuncturi pământene necontrolabile astral, toate victoriile fiind obţinute„â la Phirus”, capacitatea şi calităţile reale ale nativului fiind rău susţinute de o ambiţie fără de limite, prea ostentativă, şi de o anumită asprime în abordarea discuţiilor cu ceilalţi, pe care îi consideră simpli învăţăcei, de la care el nu are ce învăţa, dar de care se foloseşte.

Horoscop Urania 7 Aprilie – Personalitatea Zilei de nastere.

Atât de iubitor de autonomie încât aţi puica fi socotit individualist, refuzaţi categoric orice tentativă de a vi se încălca libertatea de acţiune. Brav cavaler, mergeţi pe calea ce v-aţi ales-o, ţinându-vă frâiele vieţii cu mână forte. I dumneavoastră sunteţi şeful şi doriţi ca cei din jur să ştie şi a respecte această realitate. Cine nu este de acord cu dumneavoastră nu are decât să-şi vadă de drumul său; nu aveţi nevoie de aceste persoane. Ambiţios şi perfecţionist, vă guvernaţi existenţa ca un şef de stat, când dur şi nemilos, când sensibil şi filantrop. Curajos până la cutezanţă, faceţi totul cu voinţă şi cu pasiune. Pentru a vă atinge scopurile, trebuie să cheltuiţi o mare cantitate de energie, dar, nu uitaţi că vă ameninţă surmenajul.

Dragoste :Aveţi tendinţa de a domina; plăcerea dumneavoastră personală depinde totuşi de satisfacţia partenerului.
Bani/muncă:Negociator fin, ştiţi când este cazul să vă impuneţi şi când să bateţi în retragere.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 30-5 Iunie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 28.05.2020 Luna în Leu. E important să ne păstrăm corpul cald şi să evităm să ridicăm obiecte grele. Toate tratamentele cardiovasculare sunt azi de două ori mai eficiente. Sfat culinar: mirodenii iuti.

29 mai - Nicolae Balcescu, Patrick Henry, G.K. Chesterton, Bob Hope, John F. Kennedy, Paul Erlich, Al Unser, Anthony Geary, Danny Elfman, LaToya Jackson, Annette Bening, Adrian Paul, Melissa Etheridge, Noel Gallagher, Melanie Janine Brown.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI