Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Decembrie 2014, Berbec,Taur,Gemeni,Rac,Leu,Fecioara,Balanta,Scorpion, Sagetator,Capricorn,Varsator,Pesti,Previziuni Urania

8 Aprilie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 8 Aprilie

Horoscop Urania 8 Aprilie

Horoscop Urania 8 Aprilie

Are parte de drumuri îndepărtate, ori expediţii importante, sau măcar de mari aventuri, totul fiind la el grandios, dar nativul, deşi este predispus la succesul trainic în societate, este foarte prost servit de un optimism exagerat, de cele mai multe ori total nejustificat şi de o prea mare {şi, din nou, nejustificată) încredere în sine, capabile să îi facă o „imagine negativă”, dincolo de meritul său real, pentru că vrea să facă totul perfect.

Horoscop Urania 8 Aprilie – Personalitatea Zilei de nastere.

Integru şi de o logică stupefiantă, cântăriţi întotdeauna o problemă pe toate feţele înainte de a avansa o soluţie. Aveţi un marcat simţ al dreptăţii şi un mare respect faţă de lege şi de moralitate; fiţi totuşi atent, pentru că imparţialitatea pe care o manifestaţi în toate împrejurările frizează uneori răceala şi răneşte sensibilitatea celuilalt. Când se pune problema planificării, organizării, coordonării şi gestionării unor evenimente, fie că e vorba de o cină între prieteni sau de o reuniune a unor mari personalităţi, nu aveţi egal. în orice domeniu, vi se întâmplă rareori să depăşiţi limitele rezonabilului şi sunteţi mai degrabă conformist în decizii. în orice ocazie, simţiţi nevoia de a vă controla total emoţiile.

Dragoste :In alegerea partenerilor, logica şi raţiunea primează faţă de instinct şi pasiune.
Bani/muncă:Cu încăpăţânarea unui specialist în defrişări, nu vă abateţi niciodată de la drumul pe care vi l-aţi stabilit.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar DECEMBRIE 2014

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

Horoscop 2014: Numerologie

Horoscop DRAGOSTE 2014

Horoscop FAMILIE 2014

Horoscop PRIETENIE 2014

Horoscop SANATATE 2014

Horoscop BANI SI CARIERA 2014

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Decembrie actualizat cu succes! Va multumim!

Duminică, 21.12.2014 Luna în Gemeni, de la 15:32 în Rac. O zi pe care ar fi bine să o dedicăm unei cărţi bune. Dacă nu avem una la îndemână, merge şi un film sau chiar o piesă de teatru. Sfat culinar: pizza cu ciuperci.

Personalitati nascute pe 21 decembrie - Samuel L Jackson, Anghel Dumbraveanu, Paul Wincheil, Joe Paterno, Phil Donahue, Jane Fonda, Frank Zappa, Samuel L. Jackson, Chris Evert, Jane Kaczmarek, Ray Romano, Florence Griffith Joyner, Andy Dick, Kiefer Sutherland, Jack Noseworthy, Ippolito Desideri, Jules Louis Gilleron, Stela Popescu, Adela Marculescu.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2013

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI