Horoscop Urania

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Iunie 2018, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

8 Iulie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 8 Iulie

Horoscop Urania 8 Iulie

Horoscop Urania 8 Iulie

Fire rece, calculată şi distantă cu premeditare şi, mai ales, deloc (dar chiar deloc) altruistă, nativul, bine ascuns sub o mască-faţadă plăcută celorlalţi, reuşeşte, datorită tocmai acestui cumul de aparente defecte, să le fie superior adversarilor săi, niciodată convinşi să îi recunoască oficial supremaţia, chiar atunci când ea este evidentă, dar această „durere” nu este dintre cele de nesuportat.

Horoscop Urania 8 Iulie – Personalitatea Zilei de nastere.

Stăpânit în adâncul sufletului de ambiţii secrete şi de o anumită ardoare, reuşiţi să-i surprindeţi pe cei apropiaţi prin acţiunile şi prin reacţiile dumneavoastră. Indiferent la comentariile negative sau fataliste, trageţi rapid învăţăminte substanţiale din toate experienţele şi le valorificaţi apoi în realizarea visurilor şi scopurilor pe care vi le-aţi propus. Nu acceptaţi să vi se impună limite sau restricţii, când este vorba de a progresa sau de a descoperi noi direcţii. Aveţi o tolbă plină de săgeţi şi sunteţi un arcaş dibaci, capabil să atingă orice ţintă. Deoarece preferaţi să acţionaţi de unul singur, vă este greu să lucraţi în echipă şi să vă adaptaţi la o dinamică de grup. Ca să vă cunoască cineva cu adevărat, trebuie să poată privi dincolo de aparenţe şi de imagine.

Dragoste :Iubirea vă face să experimentaţi toată gama de emoţii şi de sentimente.
Bani/muncă:Dacă aliat în afaceri vă este curiozitatea, atunci nerăbdarea vă este duşman.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Iunie 2018 actualizat cu succes ! Va multumim!

Luni, 18.06.2018 Luna în Săgetător, de la 15:50 în Capricorn. Dacă faceţi azi sport, nu trebuie să neglijaţi exer¬ ciţiile de încălzire. E o zi potrivită şi pentru dis¬ cuţii administrative. Sfat culinar: gulaş cu ardei.

18 iunie - Jeanette MacDonald, Bud Collyer, E.G. Marshall, Roger Ebert, Sir Paul McCartney, Carol Kane, Isabella Rossellini, Nathan Morris.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI