Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania 366 de Zile

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania – Zodiacul Celor 366 de Zile

Secretul Zilelor de Nastere
Ziua dumneavoastră de naştere fixată pe hârtie printr-un act, fie că a fost emis de o autoritate religioasă

Zodiac 366

sau de una statală, este data aniversării dumneavoastră pe viaţă şi, cât veţi trăi, veţi sărbători această zi, terminând un an pentru a începe un altul.
Articolul de faţă vă dezvăluie secretul diferitelor profile de personalitate în funcţie de data naşterii, deoarece fiecare zi a anului este în genere diferită şi unică. Acest instrument pentru cunoaşterea de sine şi a celorlalţi, ce combină astrologia, casele planetare şi stelele fixe, numerologia şi tarotul,reprezintă o abordare incomparabilă, destinată să vă dezvăluie anumite trăsături ale caracterului dumneavoastră. Nu se poate nega faptul că ziua de naştere a unei persoane îi afectează acesteia personalitatea cu o misterioasă şi uimitoare precizie, deşi nimeni nu poate spune cu certitudine de ce şi în ce fel se întâmplă aceasta. Unii astrologi, profeţi şi vizionari cred că viaţa este o roată enormă, a cărei mişcare circulară se produce după

reguli proprii, dar care se supune unei legi universale, urmând cicluri precise. Astfel, oamenii născuţi în aceeaşi zi, anul fiind tară importanţă, ocupă acelaşi punct în ciclul vieţii şi au în comun anumite caracteristici, oricare ar fi semnul lor astrologie. De exemplu, o persoană născută la 31 martie, sub semnul Berbecului, va avea în comun anumite caracteristici foarte importante cu o persoană născută la 31 iulie, sub semnul Leului.
Prin urmare, aceast articol descrie caracteristicile, punctele forte şi slăbiciunile asociate celor 366 de zile ale anului, sub forma unor profile de personalitate. Pentru fiecare zi a anului veţi afla principalele trăsături de caracter, calităţile fizice şi psihice, talentele şi motivaţiile, precum şi scopurile pe care le urmăresc persoanele născute în acea zi.
E imposibil să nu fim interesaţi de aceast articol, pentru că avem cu toţii o dată de naştere. Şi de îndată ce vă veţi fi citit propriul profil, este sigur că nu veţi putea rezista tentaţiei de a-l consulta pe cel al partenerului dumneavoastră de cuplu, precum şi pe cele ale rudelor, prietenilor, colegilor de serviciu, patronilor şi clienţilor – şi de ce nu? – pe cele ale vedetelor dumneavoastră preferate.
In plus, această carte de analiză a personalităţii în funcţie de ziua de naştere vă poate ajuta să vă înţelegeţi

mai bine pe dumneavoastră înşivă şi pe cei alături de care vă aflaţi zi de zi. De multe ori, cunoscând motivaţia faptelor unei persoane, îi acceptăm cu mai multă uşurinţă comportamentul, pentru că suntem conştienţi de cauzele psihice ale acţiunilor şi reacţiilor sale.
Citiţi cu atenţie această carte şi acordaţi mai mult timp zilelor de naştere ale persoanelor cu care aveţi o relaţie dificilă. Dacă aflaţi ce anume vă diferenţiază de acestea, sau vă aseamănă cu ele, veţi fi fară îndoială mai apt să înţelegeţi şi să acceptaţi că există întotdeauna o zonă a înţelegerii, în care se poate circula chiar şi împreună cu cei ce ni se par total incompatibili.

Alege luna in care te-ai nascut si citeste profilul zilei de nastere:

IANUARIE | FEBRUARIE| MARTIE| APRILIE| MAI| IUNIE | IULIE AUGUST | SEPTEMBRIE | OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

3 Comentarii to “Horoscop Urania 366 de Zile”

  1. dan ageanina says:

    superb,minunat,perfect.multumesc.

  2. petruta pepe says:

    Confirm in foarte mare masura cele prezise,multumesc.

  3. Haritina says:

    As vrea sa știu dacă acest an e benefic pentru mine.11.10.1967.multumesc

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI