Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 21-27 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Fecioara Dragoste 2012

Postat de Urania Horoscop On 20 - January - 2012

Horoscop Fecioara Dragoste 2012

Horoscop 2012 Fecioara Dragoste

Horoscop 2012
Fecioara Dragoste

Nu va daţi înapoi de Ia nimic pentru a reuşi,riscanţi

Sunteţi mereu serioşi, cu un simţ practic exacerbat şi | orice se poate spune că vă lipseşte, numai metoda nu. Şi vă folosiţi toate calităţile pentru a reuşi pe plan profesional, însă, desigur, nu faceţi avansuri sexuale superiorilor, Şi totuşi… cu Marte, astrul pasiunii, în Fecioară până pe 3 iulie 2012 şi o a doua jumătate a anului dominată de Jupiter în casa a X-a, a ambiţiei şi succesului, puteţi combina plăcutul cu utilul. Fără să vă planificaţi paşii, fără să elaboraţi strategii complicate, vă puteţi simţi prinşi în vârtejul unei pasiuni mistuitoare pentru o persoană cu autoritate, acel el sau acea ea care vă pot face să urcaţi rapid în ierarhie.
E posibil să vedeţi dintr-o dată în patron acea fiinţă la care aţi visat din totdeauna, ceea ce nu e întotdeauna şi adevărat, dacă e să gândiţi obiectiv. Gurile rele ar putea spune că e vorba de arivism curat, însă nu e aşa: nativii Fecioară vor fi primii surprinşi să vadă că se îndrăgostesc de asemenea personaje. Uitând, în nebunia iubirii, de poziţiile lor în companie, vor da dovadă de un ataşament pasionat şi sincer, necalculat dar şi fără obligaţii. Lucide, fecioarele ştiu prea bine că asemenea iubiri sunt fragile şi că rareori se finalizează prin căsătorie. Iar Neptun le-o poate confirma! Mai ales dacă persoana cu pricina e Berbec – ar fi bine să staţi cât mai departe unul de celălalt. Cu Racii vă veţi înţelege mai bine în partea a doua a anului 2012; surprinzător, cu leii vă veţi înţelege mai bine decât cu Fecioarele, dar Scorpionul rămân perechea ideală, la fel şi un Capricorn, cu care neînţelegerile se rezolvă rapid.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 21-27 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 20.05.2022 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

20 mai - Kristin Lavransdatter, Jimmy Stewart, George Go-bel, Anthony Zerbe, Stan Mikita, Joe Cocker, Cher (Cherilyn Sarkisian La Piere), Bronson Pinchot, Busta Rhymes.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI