Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Gemeni Dragoste 2012

Postat de Urania Horoscop On 20 - January - 2012

Horoscop Gemeni Dragoste 2012

Horoscop 2012 Gemeni Dragoste

Horoscop 2012
Gemeni Dragoste

Compatibilitate perfecta cu un Geamănă, Vărsător sau o Balanţa

Cu Jupiter în Gemeni de la jumătatea anului 2012 nu e de mirare că mulţi dintre nativi vor simţi nevoia să-şi extindă orizonturile amoroase şi senzuale, de a se elibera de sub restricţiile unei vieţi conjugale „clasice”. Dintr-o dată vă puteţi simţi atraşi pasional de cel mai bun prieten sau prietenă, de cel sau cea căruia vă destăinuiţi fără rezerve. Brusc, vedeţi această persoană cu alţi ochi, descoperiţi că are un farmec aparte, un sex-appeal ieşit din comun – visaţi la ea, căutaţi tot soiul de pretexte pentru a o vedea! însă aveţi grijă dacă se întâmplă să şi lucraţi împreună, puteţi avea parte de probleme serioase la serviciu: Neptun se află în casa a X- a a temei generale, sector al carierei.
Un partener Berbec devine mai creativ în compania unui Geamăn, în vreme ce un Taur se va dovedi prea tradiţionalist pentru gusturile dvs. O relaţie între doi Gemeni va fi perfectă în 2012: aveţi aceleaşi gusturi. Dacă vă atrage un Rac, legătura poate dura, însă nu va fi una care să vă mulţumească pe deplin, în schimb, natura dominatoare a unui Leu vă poate irita adesea. Cu un nativ Fecioară viaţa casnică e plăcută, vă
susţineţi în corvezile domestice şi în vieţile profesionale. O Balanţă poate fi perechea ideală! Extravaganţa Scorpionului vă înfurie – nu e relaţie pe care să vă sfătuim s-o începeţi în 2012; cu un Săgetător trebuie să faceţi eforturi de adaptare. Relaţia cu un Capricorn poate merge dacă renunţaţi ambii la egoism, în schimb alături de un Vărsător puteţi câştiga admiraţia tuturor. Un nativ Peşti se va lăsa dominat, dar relaţia nu va excela din nici un punct de vedere.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI