Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Balanta – Octombrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 28 - September - 2016

Horoscop Urania Lunar – Balanta / Octombrie 2016

Horoscop Lunar Balanta Octombrie 2016

Horoscop Lunar Balanta Octombrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxare şi distracţii
Soarele şi Mercur vor trece pe rând prin zodia Balanţei, casa întâi, care are de-a face cu prezentarea personală. Compania lor este stimulatoare şi amuzantă, dar să înfruntăm adevărul: expansivul Jupiter aflându-se în aceeaşi zodie în întregul an care urmează, ar trebui să fiţi atenţi la simboluri şi la vise, deoarece în curând veţi fi puşi la încercare.

Horoscop Lunar Balanta Octombrie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Venus pe 1 octombrie şi Mercur pe 30 octombrie vor forma pe rând trigoane favorabile şi cooperante cu visătorul Neptun. Această planetă este faimoasă pentru abilitatea sa de a desfiinţa graniţele dintre noi. Dacă aveţi o relaţie cu o persoană cunoscută recent, dar v-aţi lămurit deja că sunteţi îndrăgostiţi, probabil că e momentul să faceţi acel anunţ delicat.

Horoscop Lunar Balanta Octombrie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Vorbăreţul Mercur şi norocosul Jupiter se vor întâlni pe 11 octombrie în casa întâi, a personalităţii şi a înfăţişării. Dacă încă n-aţi îndrăznit să vorbiţi, mai mult ca sigur că o veţi face acum. De fapt, chiar dacă v-aţi destăinuit o dată, asta nu înseamnă că n-o veţi face din nou.

Horoscop Lunar Balanta Octombrie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Luna Plină de pe 16 octombrie va lumina Berbecul, casa a şaptea, a parteneriatelor. Dacă aveţi o relaţie fericită, veţi petrece o mulţime de timp împreună cu partenerul, cunoscându-vă reciproc şi mai bine decât până acum. Dacă nu sunteţi fericiţi, probabil că acum primiţi impulsul pe care l-aţi aşteptat.

Horoscop Lunar Balanta Octombrie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 1,4,11, 14,17, 26
Zile nefavorabile : 2, 5, 7, 13, 25, 28, 29
Horoscop Lunar Octombrie

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

29 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI