Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Gemeni – Aprilie 2015

Postat de Urania Horoscop On 1 - April - 2015

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Aprilie 2015

Horoscop Lunar Gemeni Aprilie 2015

Horoscop Lunar Gemeni Aprilie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: O eclipsă lunară totală va avea loc pe 4 aprilie în Balanţă, casa a cincea, a partenerilor de distracţie şi a relaţiilor cu copiii. Vă veţi simţi ca un fel de ghid turistic, dornic să facă din orice un motiv de distracţie, aşa că nu se pune problema să vă ocupaţi de lucruri care nu au o componentă recreaţională. Aţi câştigat acest drept.

Horoscop Lunar Gemeni Aprilie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Pe 11 aprilie, Venus, zeiţa iubirii, va intra în zodia dumneavoastră natală, casa întâi, a personalităţii şi a înfăţişării exterioare. în următoarea lună veţi fi ca un magnet şi vi se va părea incredibil numărul de admiratori care vor încerca să vă atragă atenţia. Bucuraţi-vă de paradă, dar nu alegeţi pe nimeni până când nu sunteţi pregătit.

Horoscop Lunar Gemeni Aprilie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Aprilie aceasta nu veţi atrage numai iubire. După ce, pe 11 aprilie, Venus intră în zodia dumneavoastră natală, banii vor apărea de la sine. Poate că o să găsiţi pe trotuar o bancnotă, însă ar fi mult mai bine s-o puneţi pe Venus la treabă pentru realizarea unui plan pe termen lung – iar asta înseamnă să vă puneţi la lucru personalitatea. Sună distractiv!

Horoscop Lunar Gemeni Aprilie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Pe 4, 8 şi 9 aprilie, relaţiile cu prietenii şi cunoştinţele ar putea deveni puţin cam încordate, mai ales dacă nu aţi primit atenţia şi aprecierea pe care ştiţi că le meritaţi. Poate că trebuie să faceţi o scenă, iar pentru că Soarele şi Mercur se află în incandescentul Berbec, asta nu va fi o problemă. Totuşi, nu exageraţi.

Horoscop Lunar Gemeni Aprilie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:1,2, 6, 11,21,22, 26

Zile nefavorabile:4,5,8, 9, 15, 19

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI