Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Leu – Aprilie 2017

Postat de Urania Horoscop On 30 - March - 2017

Horoscop Urania Lunar – Leu / Aprilie 2017

Horoscop Lunar Leu Aprilie 2017

Horoscop Lunar Leu Aprilie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
De 1 aprilie, ziua păcălelilor, Luna din Gemeni se va afla prin preajmă, iar pentru că trece prin casa a unsprezecea, a grupurilor şi a prietenilor, s-ar putea să aveţi chef să-i jucaţi cuiva o festă – sau cineva se va da peste cap pentru a vă păcăli. Nu vă îngrijoraţi. Energia din Gemeni nu are niciodată intenţii rele – în plus, aveţi parte de o poveste palpitantă.

Horoscop Lunar Leu Aprilie 2017-Relatii&Dragoste-2017

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Fermecătoarea Venus decide să se întoarcă în Peşti pentru a termina câteva lucruri, aflându-se astfel în casă a opta, a relaţiilor intime. Având de-a face cu o zodie atât de romantică, nu e greu să ne imaginăm că aţi putea reînnoda relaţia cu o persoană din trecut, dându-i astfel încă o şansă – dar asiguraţi-vă că aveţi soluţii noi pentru acele probleme vechi.

Horoscop Lunar Leu Aprilie 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Venus este responsabilă atât de bani, cât şi de capitolul dragoste. Pentru că se găseşte în confuză şi visătoarea zodie a Peştilor, trebuie să fiţi atenţi la banii din buzunar şi la cârduri. Nu scăpaţi din vedere obiceiul de a cheltui – şi actuala stare a portofelului. Planetele din Peşti creează adevărate perdele de fum, iar prezenţa lui Venus este în primul rând ameţitoare. Nu vă lăsaţi seduşi.

Horoscop Lunar Leu Aprilie 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Pe 9 aprilie, Mercur se va pregăti pentru o călătorie retrogradă de trei săptămâni prin casa a zecea, a carierei. în cazul în care vânaţi o majorare de salariu, o primă sau o promovare – mai ales dacă aceasta e a doua încercare de a le obţine -, acum e momentul perfect pentru a vă actualiza CV-ul. Asiguraţi-vă că realizările recente nu vor trece neobservate.

Horoscop Lunar Leu Aprilie 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile 1,6,7, 10, 17, 24, 27
Zile nefavorabile 4, 8, 20, 21Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI