Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Pesti – Decembrie 2014

Postat de Urania Horoscop On 3 - December - 2014

Horoscop Urania Lunar – Pesti / Decembrie 2014

Horoscop Lunar Pesti Decembrie 2014

Horoscop Lunar Pesti antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Luna Plină din binevoitoarea şi curioasă zodie a Gemenilor se iveşte pe 6 decembrie şi vă lumi nează casa a patra. Ce moment minunat, pentru un semn atât de sentimental ca al dumneavoastră, să se concentreze asupra căminului! Cu siguranţă că va fi o vacanţă de vis – mai ales dacă lăsaţi această lumină strălucitoare să le deschidă uşa celor dragi. Distracţie plăcută!

Horoscop Lunar Pesti relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Colegii de serviciu îşi vor ocupa locul în cadrul familiei dumneavoastră extinse. Sunteţi dornic să-i lăsaţi să vi se strecoare în inimă chiar dacă nu prea au cu ce se lăuda. Sigur, aveţi tendinţa să-i adăpostiţi pe hoinari, dar dacă nu sunteţi atent la ceea ce se petrece în casă puteţi fi luat prin surprindere. Misiunea dumneavoastră este să fiţi la fel de milos ca întotdeauna, dar să vedeţi comportamentul celorlalţi cu un ochi realist.

Horoscop Lunar Pesti banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Pe 10 decembrie, Venus va pătrunde în responsabilul Capricorn, casa a unsprezecea, a grupurilor. Această zodie nu ia nimic drept sigur şi nu acceptă mila, dar este mai mult decât dornică să le acorde aceste daruri altora. Misiunea dumneavoastră este să delegaţi tot ce puteţi, acordând atenţie aşezării persoanei potrivite în locul potrivit. Sunteţi ataşat de grup. Dovediţi-vă acum valoarea ca lider.

Horoscop Lunar Pesti turbulente planetare

Horoscop Lunar Pesti Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Niciodată nu v-aţi temut să contribuiţi cu timp şi energie la cauzele valoroase, iar luna aceasta veţi fi tentat să îndepărtaţi toate obstacolele din calea grupului pe care-l susţineţi fervent. Toate bune şi frumoase, dar ar fi bine să nu fie doar o simplă răzvrătire înainte de a decide să vă alăturaţi Corpului de Pace şi să cumpăraţi un bilet pentru partea opusă a planetei.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 2,3,4,5,12,13,14
Zile nefavorabile: 1,7,8,15,16,20,24,25
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Pesti / Decembrie 2014
Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI