Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Săgetător – Octombrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 23 - September - 2015

Horoscop Urania Lunar – Sagetator / Octombrie 2015

Horoscop Lunar Sagetator Octombrie 2015

Horoscop Lunar Sagetator Octombrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Octombrie Plină de pe 27 octombrie va activa casa a şasea, a muncii şi a relaţiilor cu colegii de serviciu. Totul are loc în senzuala zodie a Taurului, care se întâmplă să fie şi un adevărat magnet care atrage banii. Prin urmare, este posibilă o mărire de salariu sau o nouă poveste de dragoste cu o persoană pe care o vedeţi zilnic.

Horoscop Lunar Sagetator Octombrie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Atenţie! Venus va fi foarte activă în timp ce parcurge casa a zecea, a persoanelor cu autoritate, iar dragostea (sau măcar o puternică atracţie fizică) se poate ivi la locul de muncă. Indiferent dacă e vorba de un superior sau de un subordonat, fiţi conştient de consecinţe înainte de a vă implica. Dacă pare totul în regulă, probabil că veţi da curs sentimentelor.

Horoscop Lunar Sagetator Octombrie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Pe 10 octombrie e posibil să simţiţi că un recul pune capăt carierei dumneavoastră profesionale, dar nu disperaţi. Probabil că un superior vă testează ca să vadă de ce sunteţi în stare. Ridicaţi miză, demonstraţi-vă abilitatea şi în schimbul eforturilor depuse aşteptaţi-vă la o creştere salarială substanţială sau la o promovare.

Horoscop Lunar Sagetator Octombrie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Halloween-ul va fi amuzant anul acesta. Soarele formează un aspect frumos cu Neptun, planeta iluziilor – reţeta astrologică perfectă pentru o deghizare şi o distracţie pe cinste. Alegeţi o persoană sau un personaj în pielea căruia aţi vrut mereu să fiţi şi daţi-vă silinţa pentru ca fantezia să fie perfectă.

Horoscop Lunar Sagetator Octombrie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:11, 13, 14, 15,23, 30, 31
Zile nefavorabile:6, 9, 10, 17, 22, 25, 26Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI