Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Scorpion – Februarie 2014

Postat de Urania Horoscop On 31 - January - 2014

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Februarie 2014

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2014

Horoscop Lunar Scorpion antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Deşi luna aceasta numai Luna Plină vă activează casa a zecea, a superiorilor şi a carierei, s-ar putea să nu fie nevoie de ore suplimentare pentru a vă bucura de ea. De fapt, dacă aţi făcut o pasiune pentru un reprezentant al autorităţii, e momentul perfect pentru a încerca marea cu degetul – asta dacă nu v-o ia înainte persoana respectivă.

Horoscop Lunar Scorpion relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Saturn aflându-se în Scorpion, deveniţi cunoscut în anumite cercuri ca posesor al unui titlu onorific – un om de bază pe care se poate conta pentru rezolvarea situaţiilor dezorganizate. Toate bune şi frumoase, dar mai trebuie să vă şi distraţi. Pe 11 şi 19 februarie e posibil să vă simţiţi invadat. Oare a venit vremea să revizuiţi acest angajament recent?

Horoscop Lunar Scorpion banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani si SUCCES: Slavă Domnului că Venus se găseşte în Capricorn, o energie practică şi stabilă care reuşeşte întotdeauna să ne aducă cu picioarele pe pământ atunci când ne aflăm în pragul falimentului. Va sta acolo toată luna, iar când Jupiter din casa a nouă se va strădui să vă convingă să călătoriţi cu clasa întâi, Venus va fi de acord, dar va insista să faceţi economii. La vremea respectivă, veţi fi bucuros că v-aţi folosit de bunul-simţ în cazul acestei planificări.

Horoscop Lunar Scorpion turbulente planetare

Horoscop Lunar Scorpion Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Confruntările nu sunt specialitatea dumneavoastră. De obicei, vă retrageri în cameră şi staţi ore întregi în întuneric, punând la cale pieirea adversarului. E posibil ca şi luna aceasta să aveţi astfel de tendinţe, însă în jurul datelor de 11, 19 şi 26 februarie trei cuadraturi explozive vă vor pune din nou faţă-n faţă cu inamicul. Atenţie, situaţia e dificilă.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 4,5,9,14,16,20,23,24
ZILE NEFAVORABILE: 10, 11, 15, 18, 19, 25, 26
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Februarie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI