Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Scorpion – Septembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 31 - August - 2016

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Septembrie 2016

Horoscop Lunar Scorpion Septembrie 2016

Horoscop Lunar Scorpion Septembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxare şi distracţii
După trei săptămâni lungi de retrogradare, Mercur revine la mişcarea directă pe 22 septembrie în casă a unsprezecea, a prietenilor. Brusc, ca prin farmec, veţi putea lua legătura cu persoana care v-a lipsit. Poate că nu în prima sau în a doua zi, dar când Mercur capătă viteză o găsiţi cu siguranţă.

Horoscop Lunar Scorpion Septembrie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Generosul Jupiter va pătrunde în Balanţa orientată spre relaţii pe 9 septembrie. Toată lumea vă căuta parteneriate, atât personale, cât şi profesionale. Dacă aţi început recent o relaţie, probabil că va trebui ca, în curând, s-o duceţi la nivelul următor. Din fericire, deoarece Jupiter se află în casă a douăsprezecea, a intimităţii, veţi avea o mulţime de ocazii să plecaţi împreună pe furiş.

Horoscop Lunar Scorpion Septembrie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Dacă simţiţi că sunteţi norocoşi în jurul datei de 16 septembrie, investiţi într-un bilet de loterie. Incandescentul Marte, din casa a doua, va forma un trigon cu imprevizibilul Uranus, căruia îi plac surprizele. Poate că veţi avea parte de una atunci când sunt anunţate numerele extrase.

Horoscop Lunar Scorpion Septembrie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Eclipsa solară de pe 1 septembrie va planta o sămânţă în casă a unsprezecea, a prietenilor şi a grupurilor, dar Saturn va formă cu ea o cuadratură. Lui Saturn îi place să oprească, să amâne şi să blocheze. Poate că n-o să vedeţi imediat ceea ce a început în profunzime, dar eclipsa lunară de pe 16 septembrie vă va îndrepta atenţia spre casa a cincea, a relaţiilor romantice, aducându-vă pe cineva greu de trecut cu vederea.

Horoscop Lunar Scorpion Septembrie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 6, 7, 19, 20, 23, 25
Zile nefavorabile : 10, 11,12, 13,15,21
Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI