Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Taur – Februarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 3 - February - 2016

Horoscop Urania Lunar – Taur / Februarie 2016

Horoscop Lunar Taur Februarie 2016

Horoscop Lunar Taur Februarie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxare şi distracţii
Pe 9 februarie, iubitoarea Venus se va cupla cu binevoitorul şi amatorul de distracţii Jupiter. Pentru că ambele se află în zodii de pământ, puteţi conta pe un noroc uimitor. De asemenea, nu vă aşteptaţi să fiţi un izvor de voinţă, deoarece, atunci când aceste planete se întâlnesc, mottoul lor este „Nimic nu-i mai bun că excesul”. Petrecere frumoasă!

Horoscop Lunar Taur Februarie 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
La mulţi ani de Sfântul Valentin! Ziua de 14 februarie va fi una absolut încântătoare graţie emotivei Luni din zodia dumneavoastră solidă şi senzuală, care va avea o relaţie favorabilă cu generosul Jupiter – aflat la datorie, aşa cum vă amintiţi, în casă a cincea, a idilelor. Scenariile posibile includ flori, bomboane sau o noapte petrecută într-un hotel de cinci stele – cu jacuzzi, fireşte.

Horoscop Lunar Taur Februarie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Pe 5 februarie veţi fi probabil convinşi că o anumită problemă financiară s-a soldat cu un rezultat dezastruos, ori că, cel puţin, sunteţi depăşiţi de ea. Nu vă îngrijoraţi. Aranjaţi a doua zi o întâlnire cu un profesionist reputat şi aflaţi o dată pentru totdeauna ce anume vă trebuie pentru a rezolva situaţia. Nu peste multă vreme veţi vedea rezultatele eforturilor depuse.

Horoscop Lunar Taur Februarie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Incandescentul Marte îşi continuă drumul prin casa a şaptea, a parteneriatelor, purtând straiele Scorpionului. Probabil că în ultimul timp nu aţi prea avut timp pentru somn, şi nici luna asta nu veţi dormi cine ştie cât. Senzualitatea dumneavoastră naturală, cuplată cu apetitul Scorpionului pentru plăcere este reţeta pentru… ştiţi bine pentru ce.

Horoscop Lunar Taur Februarie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 4, 6, 8, 9, 14, 25
Zile nefavorabile: 7,10

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Taur / Februarie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI