Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Taur – Noiembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 28 - October - 2015

Horoscop Urania Lunar – Taur / Noiembrie 2015

Horoscop Lunar Taur Noiembrie 2015

Horoscop Lunar Taur Noiembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Dacă Noiembrie asta deveniţi ceva mai vorbăreţ, să nu fiţi surprins. Pe 2 noiembrie, Mercur îşi va face intrarea în casă a şaptea, a întâlnirilor personale. Vestea bună este că Universul va avea grijă să existe nenumărate reprize de discuţii formale şi informale, astfel încât să aveţi mintea ocupată – poate chiar şi inimă.

Horoscop Lunar Taur Noiembrie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Mercur va pătrunde în casă a şaptea, a relaţiilor, pe 2 noiembrie, unde va rămâne până în ziua de 20. De data asta, vă veţi distra de minune. Chiar dacă o faceţi acasă, vă puteţi aştepta la o companie extrem de interesantă, care vă va ţine mintea ocupată. Poate nu doar mintea…

Horoscop Lunar Taur Noiembrie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani Şi succes: Dacă aveţi un hobby sau sunteţi pasionat de un anumit meşteşug şi vă gândiţi să-l transformaţi într-o sursă de venit permanent, ori cel puţin cu o jumătate de normă, aveţi acum ocazia să testaţi o astfel de iniţiativă. Pe 2 noiembrie, magnetica Venus şi agresivul Marte se vor întâlni, hotărâţi să vă găsească cu orice preţ o audienţă.

Horoscop Lunar Taur Noiembrie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Noiembrie Plină de pe 25 noiembrie va avea loc în casă a doua, a finanţelor personale. Această lumină strălucitoare va insista să priviţi cu atenţie la ceea ce câştigaţi şi la ceea ce cheltuiţi. Vestea bună este că sunteţi pregătit să faceţi câteva schimbări creative în domeniul administrării banilor.

Horoscop Lunar Taur Noiembrie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:5,6, 7, 10, 13, 14
Zile nefavorabile:2. 3. 11. 19. 20. 24. 26. 29Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI