Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 8-14 August 2015

Postat de Urania Horoscop On 6 - August - 2015

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 8-14 August 2015

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 8-14 August 2015. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 8-14 August 2015. Gemeni 8-14 August 2015

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 8-14 August 2015

Marte va intra pe 9 august in casa a III-a a cerului lor astral si, de acolo, timp de sase saptamani, le va oferi un sprijin intens in toate ipostazele de viata curenta care presupun dialog, exprimare orala, mobilizare in fata unor examene si verificari a cunostintelor.
Planeta le va conferi mai multa siguranta de sine (atentie, pe cei mai slabi, acest impuls ii va impinge spre iesiri orgolioase sau lipsite de modestie ori masura), capacitate de a rezista la efort.
Totusi, perioada 13-14 august, asociata cu faza de Luna Noua, e oarecum subreda: tranzitele pot atrage situatiile noi, pot genera evenimentele bruste dar vor suprasolicita persoana nativului pana la epuizare.
Din 11 august, Jupiter ii face pe unii, dupa caz, „baieti sau fete de casa”. Preocuparile pentru modul de a locui (confort, investitii sau castiguri), grija pentru parinti etc. vor fi tot mai prezente in campul lor de viata dar, in ansamblu, dinamica astrala a acestui tranzit nou al lui Jupiter, este una legata de normalitate, avantaj, beneficiu, ordine.
Ziua de 8 august ii indeamna pe nativi sa se odihneasca, sa gaseasca o clipa de tihna pentru ei, continuata

cu un interes sporit pentru afirmare si dezvoltare personala (9 si 10 august), pentru a pastra sau recupera niste bani (11 si 12 august). Intre 13 si 14 august pot face mici excursii, calatorii scurte, prospectiuni sau pot primi informatii utile si corecte de la persoane cu autoritate intr-un domeniu.
Intre 8 si 11 august se pot naste dispute la locul de munca nascute din vanitate sau ca o consecinta a descoperiri unor manevre menite sa-i lezeze profesional, social sau financiar. Gemenii se vor „inflama”, se vor revolta, vor face gesturi spectaculoase, in dorinta de a se disculpa sau invers, de a-i demasca pe vinovati.

 


sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!

S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

29 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI