Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Leu Dragoste 2012

Postat de Urania Horoscop On 20 - January - 2012

Horoscop Leu Dragoste 2012

Horoscop 2012 Leu Dragoste

Horoscop 2012
Leu Dragoste

Uitaţi de morala, uitaţi de toate… sau nu?

Jupiter se instalează în partea a doua a anului 2012 în casa a Xl-a a temei dvs. generale, şi pe tot parcursul aceluiaşi an Uranus rămâne în casa a IX-a – sunt factori astrologiei care sugerează că viaţa sentimentală a Leilor va fi destul de agitată. Şi e posibil ca locurile îndepărtate, sejururile în străinătate să fie cadrul perfect în care să vă lăsaţi tentaţi să încercaţi toate experienţele, contrar regulilor stricte pe care le impuneţi de regulă altora în materie de iubire şi sexualitate. Sigur, fidelitatea nu face neapărat parte dintre calităţile principale ale unui Leu, însă îşi respectă partenerul pe care rareori îl dezamăgeşte. Numai că în 2012 acest nativ respectabil şi principial îşi poate dori să se lase purtat de vârtejul plăcerilor carnale, iar parteneri care să se lase subjugaţi de farmecele sale va găsi la tot pasul. Partea delicată este că aceste iubiri fără limite pot ajunge să-l aducă într-o situaţie mai puţin plăcută şi anume pe punctul de a-şi pierde iubirea de o viaţă. Cel puţin asta arată Neptun, în casa a Vlll-a, sector al banilor, dar şi al misterelor, pericolului, distrugerii. Cine are urechi de auzit, să audă… Dacă aveţi partener un Berbec, vă veţi dovedi prea dominatori pentru nevoia de libertate pe care acesta o va simţi în 2012. Cu Taurii nu sunteţi compatibili. Pe Gemeni riscaţi să-i iritaţi prea adesea, în vreme ce cu Racii puteţi avea dispute dure. Leii, Balanţele şi Fecioarele pot fi parteneri plăcuţi, ca şi Scorpionii cu care în 2012 sunt compatibili sexual. Capricornii nu iartă greşelile, iar Vărsătorii nu acceptă extravaganţele; o relaţie cu Peştii înseamnă linişte şi… plictiseală.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI