Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 21-27 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Gemeni Aprilie 2013

Postat de Urania Horoscop On 4 - April - 2013

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Aprilie 2013

Horoscop Lunar Gemeni Aprilie 2013

Horoscop Lunar Gemeni antaje-planetare-2013

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Puteţi avea parte de clipe romantice dacă planificaţi una sau două seri speciale după ce Venus intră pe 15 aprilie în Taur, casa a douăsprezecea. Planeta iubirii aflându-se în acest sector solar ascuns, timpul petrecut alături de partener poate fi extrem de important, dându-vă ocazia de a cunoaşte la zi evoluţia vieţii celuilalt.

Horoscop Lunar Gemeni relatii-dragoste-2013

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Distracţia nu se va desfăşura numai în culise, deoarece Luna Nouă de pe 10 aprilie va avea loc în Berbec, casa a unsprezecea. Scena socială vă va atrage şi veţi lua legătura cu mulţi prieteni. Această influenţă este favorabilă dacă doriţi să vă implicaţi în activitatea unui club sau a unei organizaţii profesionale. E posibil să vi se ceară să preluaţi un rol conducător.

Horoscop Lunar Gemeni banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani si succes: S-ar putea ca serviciul să nu reprezinte preocuparea dumneavoastră de căpătâi în următoarele şase luni, dar va ocupa cu siguranţă un loc secund. Aşteptaţi-vă la o muncă intensă în lunile de după Luna Plină (eclipsa lunară) de pe 25 aprilie din Scorpion, casa a şasea. E bine să fiţi pregătit. Din când în când, lucrurile vor înainta frustrant de încet, iar alteori va fi greu să păstraţi ritmul.

Horoscop Lunar Gemeni turbulente planetare

Horoscop Lunar Gemeni Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Marte intră în Taur pe 20 aprilie şi, deşi poate aduce discuţii confidenţiale despre carieră, va trebui să fiţi conştient de existenţa concurenţei. Cineva ar putea încerca să vă submineze poziţia sau chiar să-şi asume meritele pentru strădaniile dumneavoastră. Luaţi în considerare sursa, încercaţi să nu stăruiţi asupra evenimentelor zilnice şi relaxaţi-vă înainte de culcare. Altfel, lipsa somnului vă poate afecta sistemul imunitar.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,5,8,14,15,19,24
Zile nefavorabile: 2,9,16, 21,23, 26, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Aprilie 2013

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 21-27 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 20.05.2022 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

20 mai - Kristin Lavransdatter, Jimmy Stewart, George Go-bel, Anthony Zerbe, Stan Mikita, Joe Cocker, Cher (Cherilyn Sarkisian La Piere), Bronson Pinchot, Busta Rhymes.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI