Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Sagetator Dragoste 2012

Postat de Urania Horoscop On 20 - January - 2012

Horoscop Sagetator Dragoste 2012

Horoscop 2012 Sagetator Dragoste

Horoscop 2012
Sagetator Dragoste

„Alergia” la căsătorie se vindeca rapid

Chiar dacă sunteţi căsătoriţi, încă aveţi în firea dumneavoastră profundă atitudinea burlacului înrăit. Dacă ar fi să vă alegi o deviză în legătură cu această trăsătură de caracter adesea înăbuşită, probabil ar fi „o nevastă în fiecare port” sau, în varianta feminină, „un soţ în fiecare aeroport”. Cu alte cuvinte, dragostea până la adânci bătrâneţi nu este chiar visul dumneavoastră şi, chiar dacă aţi cedat presiunii afectuoase a jumătăţii dvs., nu înseamnă că aţi renunţat şi la ideile proprii privind un cuplu stabil. Astfel, am putea să presupunem că, sub influenţa lui Jupiter, în a doua parte a lui 2012, accentuată de Uranus în Berbec, semn cu care sunteţi compatibili, veţi avea parte de numeroase aventuri pasagere, de adulter chiar pentru cei căsătoriţi? Deloc! Va fi probabil fix pe dos. Jupiter în Gemeni, casa a Vll-a, a cuplului, şi Uranus în casa a V-a, a iubirii, vă vor duce direct la altar! Dacă deja aveţi o relaţie stabilă, e vorba de revenirea interesului şi pasiunii în viaţa de cuplu; dacă sunteţi singuri e foarte probabil să auziţi clopotele de nuntă anul viitor. însă în acest din urmă caz veţi avea nevoie de ceva curaj pentru a face propunerea: Neptun în casa familiei poate aduce complicaţii, de la o soacră care nu vă e pe plac, la prieteni sau rude care nu sunt de acord cu această uniune, în materie de sex, compatibilitate găsiţi cu Berbecii, Leii, Balanţele şi Capricornii în 2012, însă aceştia ar trebui să renunţe să-şi facă tot felul de gânduri şi să fugă de dubii, altfel îşi vor plictisi partenerii Săgetător.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI