Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 8-14 Mai 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Mai 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Scorpion Dragoste 2012

Postat de Urania Horoscop On 20 - January - 2012

Horoscop 2012 Scorpion Dragoste

Horoscop 2012 Scorpion Dragoste

Horoscop 2012
Scorpion Dragoste

Potrivire ideala cu Peştii, Fecioara şi cei născuţi în Rac

Ce şansă formidabilă! Cu Jupiter în casa a Vlll-a a temei dumneavoastră generale în partea a doua a anului, într-un sector al sexualităţii, Scorpionii se vor redescoperi într- o altă dimensiune pasională. Departe de a se conforma imaginii lor de seducători diabolici, aproape perverşi, fără a-şi mai planifica strategia amoroasă şi de a căuta relaţiile complicate, se vor comporta acum faţă de sexualitate ca nişte copiii în faţa pomului de Crăciun. Nu mai e vorba de calcule, nu mai e vorba de strategie ci doar de căutarea plăcerii sexuale în toate împrejurările vieţii cotidiene. Contrar obiceiului lor, acum nu mai caută acea perlă rară, persoana ideală, singura capabilă să se plieze pe dorinţele lor. Şi, cum spuneam, în cadrul activităţilor zilnice vor întâlni viitorii lor parteneri cu care discuţia despre pasiune va fi cât se poate de directă, fără ocolişuri. Poate că această abordare nu va funcţiona în toate cazurile, numai că acum, în ciuda firii lor neliniştite, nu se vor mai simţi perturbaţi de eşecuri. Scorpioni sinceri, iată ce vom vedea în partea a doua a anului 2012. Singurul pericol care vă pândeşte, totuşi, este acela de a confunda sexualitatea exacerbată cu sentimentele de iubire. Neptun, în casa a V-a a temei dumneavoastră generale, sector al marii iubiri, vă poate pune multe văluri pe ochi.
Chiar dacă veţi fi atraşi de Lei, cu care vă potriviţi în 2012 emoţional, mental şi chiar financiar trebuie să ştiţi că pe termen lung nu este cea mai bună alegere. Şi nici inconstanţa Săgetătorilor nu vă va fi pe plac – e valabil şi pentru temperamentul exploziv al Gemenilor.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Mai 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 07.05.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

7 mai - George Toparceanu, Robert Browning, Johannes Brahms, Gabby Hayes, Gary Cooper, Eva Peron, Darren McGavin, Teresa Brewer, Johnny Unitas, Tim Russert, Eagle Eye Cherry, Traci Lords.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI