Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Balanta – Aprilie 2017

Postat de Urania Horoscop On 30 - March - 2017

Horoscop Urania Lunar – Balanta / Aprilie 2017

Horoscop Lunar Balanta Aprilie 2017

Horoscop Lunar Balanta Aprilie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Iubitoarea Venus va petrece cea mai mare parte din lună în confuză şi visătoarea zodie a Peştilor, adică în casă a şasea, unde se găsesc obiceiurile şi programele cotidiene. Dacă aveţi puţin timp liber, probabil că veţi fi tentaţi să hibernaţi pe canapea, cu ochii la televizor şi un pahar în mână. Nu faceţi asta. Pentru a adopta un obicei nu e nevoie decât de trei săptămâni.

Horoscop Lunar Balanta Aprilie 2017-Relatii&Dragoste-2017

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Aţi avut deja multă inspiraţie astrologică pentru a reconstitui drumul parcurs în domeniul relaţiilor – dar există şi o urmare. Pe 9 aprilie, gânditorul Mercur va intra în mişcare retrogradă în senzuala zodie a Taurului, casa a opta, a partenerilor intimi. Brusc, veţi duce dorul atingerilor unei anumite persoane. Bun, înseamnă că relaţia fizică a fost perfectă. Dar restul?

Horoscop Lunar Balanta Aprilie 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Afacerile de tip cofinanţare şi/sau negocierile care implică posesiuni ori moşteniri partajate pot deveni problematice. Nu încercaţi să rezolvaţi singuri astfel de situaţii, mai ales dacă sunteţi siguri că nu există ieşire. Găsiţi un profesionist familiarizat cu asemenea probleme. Trebuie să ştiţi exact cum staţi din punct de vedere legal înainte de a face orice fel de mişcare.

Horoscop Lunar Balanta Aprilie 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Luna Plină de pe 10 aprilie îşi va uni forţele cu sociabilul şi excesivul Jupiter pentru a vă predispune la romantism. Adevărul este că ar putea fi implicată o persoană din trecut greu de refuzat tocmai pentru că situaţia e prea comodă şi familiară – chiar dacă relaţia nu a fost pozitivă pentru niciunul dintre parteneri. Oricum, gândiţi-vă bine înainte de a acţiona marşarierul.

Horoscop Lunar Balanta Aprilie 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile 10,12, 16, 27, 28
Zile nefavorabile 4, 5, 8, 9,21,30Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI