Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 27-2 Iunie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 27-2 Iunie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Balanta August 2017

Postat de Urania Horoscop On 2 - August - 2017

Horoscop Urania Lunar – Balanta / Agusut 2017Horoscop Lunar Balanta Agusut 2017

Horoscop Lunar Balanta Agusut Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Cu două eclipse programate pentru această lună, nimeni nu va avea parte de prea multă odihnă – însă dumneavoastră, dragii mei, găsiţi în sfârşit o modalitate de a trage câte un pui de somn între diverse episoade dramatice. Acestea fiind zise, fiţi atenţi să nu dormiţi prea mult, mai ales dacă sunteţi deprimaţi. Vorbiţi cu un profesionist în jurul datei de 13 august în cazul în care aţi atins limita de jos.

Horoscop Lunar Balanta Agusut 2017- Dragoste si Prieteni

Horoscop Lunar Dragoste si Prieteni.

Pe 7 august, o eclipsă lunară vă activează axa prietenilor şi a idilelor, şi s-ar putea ca o anumită persoană să treacă dintr-o categorie în alta. Adică, cineva la care vă gândiţi că la un prieten poate decide că a venit momentul să vă spună că este interesat şi altfel de dumneavoastră. Pe de altă parte, dacă aveţi o relaţie provizorie şi devine clar că nu sunteţi făcuţi unul pentru celălalt, poate că e cazul să reveniţi şi să rămâneţi la stadiul de prietenie.

Horoscop Lunar Balanta Agusut 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi Succes.

Jupiter se află la datorie în Balanţă, reprezentând o energie generoasă şi adesea excesivă care nu pregetă să transforme movilele în munţi – într-un sens bun sau rău. Pe 27 august, el va forma un aspect cu Saturn, o planetă prudentă – şi veţi putea vorbi aproape orice cu aproape oricine. Fie că sunteţi pregătiţi, fie că nu, e momentul să vă susţineţi pledoaria.

Horoscop Lunar Balanta Agusut 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Pe 4 august, puternicul Jupiter va forma o cuadratură plină de energie cu intensul Pluton – aşa apar luptele pentru putere, în cazul dumneavoastră, e posibil că superiorii să vă preseze să faceţi mai mult decât prevede fişa postului. în acest caz, trebuie să decideţi cât de departe sunteţi dispuşi să mergeţi pentru a vă face un nume.

Horoscop Lunar Balanta Agusut 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:1,2,10, 11,20, 22
Zile nefavorabile:3,4, 5, 7, 12,21,24


.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 27-2 Iunie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 28.04.2023 Luna în Leu de la 8:47. Toate tratamentele la cald sunt favorizate - împachetările fango pentru slăbit, saună sau o simplă baie fierbinte. Sfat culinar: mere coapte.

28 aprilie- George Lesnea, Traian Cosovei, Harry Hou-dini, Roscoe „Fatty" Arbuckle, Joseph Barbera, Lawrence Ferlinghetti, Steve McQueen, Louie Anderson, Annabel-la Sciorra, Sharon Corr, Mase, Alyson Hannigan, Peyton Manning.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI