Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 21-27 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Balanta – Iulie 2017

Postat de Urania Horoscop On 1 - July - 2017

Horoscop Urania Lunar – Balanta / Iulie 2017Horoscop Lunar Balanta Iulie 2017

Horoscop Lunar Balanta Iulie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Cu Venus, zeiţa confortului, în jucăuşa zodie a Gemenilor începând cu data de 4 iulie, cu toţii vom căuta un pic de stimulare intelectuală – cu atât mai mult Balanţele. Venus se află într-o casă a prieteniilor bazate pe idealuri comune. Dacă sunteţi plictisiţi, urmaţi un curs sau mergeţi la o reuniune a spiritelor înrudite cu dumneavoastră.

Horoscop Lunar Balanta Iulie 2017-Relatii&Dragoste-2017

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Venus va petrece cea mai mare parte a lunii în sociabila zodie a Gemenilor, adică în casă a noua. Aici se află aspectele care ţin de imaginea de ansamblu, prin urmare s-ar putea să descoperiţi că doriţi brusc să ascultaţi mai mult şi să înţelegeţi părerile şi punctele de vedere ale celorlalţi. Rămâneţi deschişi. E posibil să învăţaţi câte ceva. Nu, staţi aşa. Rămâneţi deschişi şi veţi învăţa câte ceva.

Horoscop Lunar Balanta Iulie 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

De o vreme, jonglaţi cu anumite lucruri pentru a rămâne pe linia de plutire din punct de vedere financiar, dar nu aveţi motive să vă îngrijoraţi. Universul vă oferă două zile excelente pentru a negocia şi pentru a încheia diverse tranzacţii. Căutaţi pe 7 sau 18 iulie momentul potrivit pentru a planifica întâlniri orientate spre problemele băneşti.

Horoscop Lunar Balanta Iulie 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Luna Plină de pe 9 iulie vă va lumina casa a patra, a căminului şi a familiei, iar îndatoririle şi responsabilităţile pe care aţi amânat să le discutaţi nu mai pot aştepta. Poate că nu e distractiv – şi cu siguranţă nici uşor însă, cu intensul Pluton la cârmă, de data asta, dacă aveţi curajul să vă confruntaţi cu esenţa problemei, puteţi face un mare pas înainte.

Horoscop Lunar Balanta Iulie 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 1,6, 7, 18, 19, 25
Zile nefavorabile : 2,3, 4, 16, 23


.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 21-27 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 20.05.2022 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

20 mai - Kristin Lavransdatter, Jimmy Stewart, George Go-bel, Anthony Zerbe, Stan Mikita, Joe Cocker, Cher (Cherilyn Sarkisian La Piere), Bronson Pinchot, Busta Rhymes.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI