Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Berbec – Aprilie 2017

Postat de Urania Horoscop On 30 - March - 2017

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Aprilie 2017

Horoscop Lunar Berbec Aprilie 2017

Horoscop Lunar Berbec Aprilie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Venus va petrece cea mai mare parte din lună în confuză, visătoarea şi sentimentala zodie a Peştilor, care se întâmplă să fie casa a douăsprezecea, a refugiului şi a recuperării. Luna aceasta, veţi simţi destul de des nevoia să evadaţi din mijlocul mulţimilor dezlănţuite şi să vă încărcaţi bateriile petrecând o vreme în singurătate – sau alături de un companion fermecător în care aveţi cea mai mare încredere.

Horoscop Lunar Berbec Aprilie 2017-Relatii&Dragoste-2017

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Pentru că veni vorba de companioni fermecători, fiţi atenţi la Luna Plină de pe 10 aprilie din Balanţă, casa a şaptea, care va aduce un nou candidat la calitatea de invidiat de unic partener. Să însemne asta oare că vă aşezaţi la casa dumneavoastră? Poate că da. Ori poate că nu. Insă, dacă vă luaţi acest angajament, expansivul şi excesivul Jupiter vă determină să vă implicaţi total.

Horoscop Lunar Berbec Aprilie 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Dacă aţi lucrat împreună cu un partener la crearea şi păstrarea unei afaceri, puteţi face un mare salt înainte pe data de 10 aprilie. Luna Plină din casa a şaptea se va întâlni cu generosul şi sociabilul Jupiter pentru a vă asigura toate instrumentele necesare succesului. Dacă sunteţi în căutare de partener, indiferent de motiv, ieşiţi în lume şi socializaţi.

Horoscop Lunar Berbec Aprilie 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
E posibil ca, pe 8 aprilie, să aveţi sentimentul că posesiunile şi persoanele dragi se află într-o anumită primejdie – atât de intens este sentimentul, încât, chiar şi dacă nimeni n-a spus sau n-a făcut nimic direct, veţi lua atitudine pentru a le proteja. Sincer? Nu e deloc o idee rea. Radarul dumneavoastră funcţionează la parametri ridicaţi. Ascultaţi vocea subconştientului.

Horoscop Lunar Berbec Aprilie 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile 1,6, 7, 10, 17, 24, 28
Zile nefavorabile 2,3, 4, 8, 21Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI