Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Berbec August 2017

Postat de Urania Horoscop On 2 - August - 2017

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Agusut 2017Horoscop Lunar Berbec Agusut 2017

Horoscop Lunar Berbec Agusut Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Marte, guvernatorul dumneavoastră planetar, îşi va petrece luna în Leu, o altă zodie de foc dramatică, această energie imposibil de ignorat aflându-se în casă a cincea, a îndrăgostiţilor, a tovarăşilor de joacă şi a distracţiilor. E de la sine înţeles că, dacă sunteţi singuri, probabil că această situaţie nu va mai dura mult. Nu-i speriaţi pe eventualii pretendenţi, urmărindu-i cu prea mult zel sau prea devreme. Faceţi o pauză şi nu mai umblaţi după alte aventuri.

Horoscop Lunar Berbec Agusut 2017- Dragoste si Prieteni

Horoscop Lunar Dragoste si Prieteni.

Sunteţi fascinaţi, în mod misterios, de o persoană faţă de care, până acum, aţi avut numai gânduri platonice? Sau e vorba de o relaţie actuală care se dovedeşte a fi altceva decât aţi crezut? Pe 7 sau pe 21 august, pregătiţi-vă. Sunteţi influenţaţi de o pereche de eclipse, iar aceste echipe astrologice nu acceptă să fie ignorate. Pregătiţi-vă să treceţi la acţiune. E momentul să redefiniţi relaţia.

Horoscop Lunar Berbec Agusut 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi Succes.

Iubitoarea Venus pătrunde în Racul orientat spre cămin şi familie, adică în casă a patra. Pentru că nu se ocupă numai de dragoste, ci şi de bani, aşteptaţi-vă ca problemele financiare legate de situaţia domestică să vă umple timpul. Nu e cazul să vă îngrijoraţi. Poate că reuşiţi, în sfârşit, să investiţi în casă, să vă mutaţi într-una mai mare sau să aşteptaţi sosirea unui nou membru al familiei.

Horoscop Lunar Berbec Agusut 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Doi titani astrologiei vor forma pe 4 august o cuadratură, punându-vă la încercare relaţiile şi cariera. E posibil să fiţi nevoiţi să-i spuneţi cuiva că disponibilitatea dumneavoastră va fi temporar limitată, dar nu vă faceţi griji. Chiar dacă, la început, persoana respectivă nu este încântată de situaţie, după ce veniţi în săptămânile care urmează cu bilete, cadouri sau cu vestea despre o majorare de salariu, totul va fi iertat.

Horoscop Lunar Berbec Agusut 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 2,3, 13, 20, 22,27
Zile nefavorabile : 4, 5, 7,21,23, 24


.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI