Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Iulie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Iulie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Berbec – Iulie 2017

Postat de Urania Horoscop On 1 - July - 2017

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Iulie 2017Horoscop Lunar Berbec Iulie 2017

Horoscop Lunar Berbec Iulie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

E timpul pentru joacă! Venus pătrunde pe 4 iulie în zodia Gemenilor, mare amatoare de distracţie, adică în casă a treia. Dar staţi aşa, mai e ceva! Guvernatorul dumneavoastră planetar, Marte însuşi, va intra pe 20 iulie în incandescentă şi jucăuşa zodie a Leului, iar Soarele îl va urma cu două zile mai târziu. Varietatea vă va condimenta cu siguranţă viaţa – petrecere frumoasă!

Horoscop Lunar Berbec Iulie 2017-Relatii&Dragoste-2017

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Emotiva Lună din Vărsătorul orientat spre activităţile în echipă, care reprezintă casa a unsprezecea, va forma aspecte bune pe 10 iulie cu fermecătoarea Venus şi cu vorbăreţul Mercur, îndemnându-vă să socializaţi, să întâlniţi prieteni noi şi să reluaţi relaţiile cu toţi cei pe care regretaţi acum că i-aţi pierdut din vedere. Aveţi la dispoziţie două zile să realizaţi acest lucru, dar nimeni nu spune că n-o puteţi face programând o mulţime de întâlniri la prânz în săptămânile următoare.

Horoscop Lunar Berbec Iulie 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Se pare că trenul pe care l-aţi tot aşteptat e pe cale să sosească. Pe 7 iulie veţi primi o veste minunată despre un proiect în care aţi investit de ceva vreme. înainte de a lua orice fel de hotărâre bazată pe acest noroc, nu uitaţi că veşti şi mai bune vor sosi pe 18 sau 19 iulie. Nu vă grăbiţi. Relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă de succes.

Horoscop Lunar Berbec Iulie 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

E posibil ca, pe 24 iulie, să reveniţi asupra unei promisiuni pe care i-aţi făcut-o cuiva drag, iar în acest caz inima dumneavoastră incandescentă va avea de suferit. Adevărul este că, pe termen lung, va fi mai bine chiar pentru persoana respectivă să nu mai beneficieze de sprijinul dumneavoastră. înainte de a ceda din cauza sentimentului de vinovăţie, luaţi în considerare toate faptele. Nu puteţi mulţumi pe toată lumea.

Horoscop Lunar Berbec Iulie 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 5,7, 10, 11,19, 20
Zile nefavorabile : 8, 9, 23, 24, 25


.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Iunie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.06.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

17 iunie - Suto Andras, Victor Papilian, Nicolae lorga, Igor Stravinsky, M.C. Escher, Ralph Bellamy, Gene De Paul, Newt Gingrich, Art Bell, Barry Manilow, Joe Piscopo, Dan Jansen, Venus Williams, Lee Ryan, David Hasselhoff.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI