Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Capricorn – Aprilie 2017

Postat de Urania Horoscop On 30 - March - 2017

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Aprilie 2017

Horoscop Lunar Capricorn Aprilie 2017

Horoscop Lunar Capricorn Aprilie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Luna aceasta s-ar putea să nu vă fie la îndemână să împărţiţi egal timpul între situaţiile legate de serviciu şi problemele domestice, dar trebuie să găsiţi o modalitate pentru a rezolva contradicţia. Din fericire, Luna Plină din Balanţă – o zodie pricepută la jonglerii – soseşte pe 11 aprilie, înzestrându-vă temporar cu supraputerile care vă sunt necesare pentru a menţine în stare de funcţionare ambele domenii ale vieţii.

Horoscop Lunar Capricorn Aprilie 2017-Relatii&Dragoste-2017

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Venus se va întoarce pe 2 aprilie în confuza zodie a Peştilor, casa a treia, îndemnându-vă să reluaţi legătura cu o persoană de care vă este dor de multă vreme. Indiferent de motivul pentru care v-aţi înstrăinat unul de altul, chiar dacă au trecut între timp două luni sau trei ani, luaţi-vă inima-n dinţi, lăsaţi mândria la o parte şi acţionaţi. Viaţa e prea scurtă pentru astfel de absurdităţi.

Horoscop Lunar Capricorn Aprilie 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Dacă încercaţi să găsiţi modalitatea corectă de comunicare cu un vârstnic, un superior sau un personaj cu autoritate căruia trebuie să-i cereţi o favoare, ziua de 5 aprilie este perfectă pentru această întreprindere. Categoricul Marte va face echipă cu neînduplecatul Pluton pentru a vă furniza puterea şi determinarea de care aveţi nevoie ca să vă susţineţi cauza.
Tranzite delicate
Pe 8 aprilie, mai multe aspecte planetare conflictuale îşi vor uni forţele pentru a crea posibilitatea producerii unor neînţelegeri greu de descurcat. Dacă vă simţiţi deja confuzi în legătură cu starea unei anumite relaţii, o eroare de comunicare îi poate pune capăt. Dacă asta doriţi, e în ordine. Dacă nu, atenţie: e momentul să clarificaţi ce anume vreţi.

Horoscop Lunar Capricorn Aprilie 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile 5,6, 16, 17, 18, 27
Zile nefavorabile 7,8, 9, 13,21



Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI