Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 27-2 Iunie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 27-2 Iunie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Capricorn August 2017

Postat de Urania Horoscop On 2 - August - 2017

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Agusut 2017Horoscop Lunar Capricorn Agusut 2017

Horoscop Lunar Capricorn  Agusut Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Echilibrarea timpului petrecut la serviciu cu cel petrecut cu responsabilităţile familiale şi domestice n-a fost niciodată un lucru uşor. Când acest subiect va reveni din nou în atenţie luna aceasta, va trebui să găsiţi o soluţie – măcar pe termen scurt. Dacă reuşiţi, un aranjament pe o perioadă mai îndelungată va fi în perfectă ordine.

Horoscop Lunar Capricorn  Agusut 2017- Dragoste si Prieteni

Horoscop Lunar Dragoste si Prieteni.

Dacă încercaţi să luaţi legătura cu o persoană aflată departe, faceţi un efort special pentru a o găsi şi restabiliţi contactul înainte de 12 august, când Mercur intră în mişcare retrogradă. Pot să apară câteva hopuri şi s-ar putea să nu fie uşor. Dacă problema e timpul, nu mai pierdeţi nicio clipă.

Horoscop Lunar Capricorn  Agusut 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi Succes.

Generosul Jupiter va intra pe 27 august într-o relaţie cu Saturn, care se întâmplă să fie guvernatorul dumneavoastră planetar. Este o combinaţie legată în întregime de o sincronizare norocoasă – sau, în esenţă, înseamnă să te afli în locul potrivit la momentul în care Universul îţi face o favoare. Puteţi fi acolo şi puteţi beneficia de ea. Misiunea constă în a fi atenţi la detaliile pe care le apreciaţi atât de mult.

Horoscop Lunar Capricorn  Agusut 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Pe 4 august, excesivul Jupiter va forma o cuadratură cu intensul Pluton – şi deoarece cuadraturile ne împing la acţiune, nu e greu de înţeles că s-ar putea.să fiţi tentaţi să vă luaţi liber un weekend întreg şi să-l petreceţi alături de persoana iubită, ignorând aproape în întregime îndatoririle de serviciu. Foarte bine. Era şi timpul.

Horoscop Lunar Capricorn  Agusut 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:10,11, 13, 19, 20, 22
Zile nefavorabile:3, 4,5,7, 12,21,24


.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 27-2 Iunie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 28.04.2023 Luna în Leu de la 8:47. Toate tratamentele la cald sunt favorizate - împachetările fango pentru slăbit, saună sau o simplă baie fierbinte. Sfat culinar: mere coapte.

28 aprilie- George Lesnea, Traian Cosovei, Harry Hou-dini, Roscoe „Fatty" Arbuckle, Joseph Barbera, Lawrence Ferlinghetti, Steve McQueen, Louie Anderson, Annabel-la Sciorra, Sharon Corr, Mase, Alyson Hannigan, Peyton Manning.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI