Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Fecioara – Aprilie 2017

Postat de Urania Horoscop On 30 - March - 2017

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Aprilie 2017

Horoscop Lunar Fecioara Aprilie 2017

Horoscop Lunar Fecioara Aprilie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Nu vă e niciodată uşor să staţi liniştiţi, dar pentru că iubitoarea Venus parcurge în mişcare retrogradă casa a şaptea, a parteneriatelor, cineva cunoscut şi drag s-ar putea să vă convingă să petreceri o după-amiază împreună, rememorând trecutul. De ce să opuneţi rezistenţă? Când v-aţi permis ultima dată să opriţi o vreme activităţile legate de reparaţii, îngrijire sau planificare? Acum aveţi nevoie de o zi liberă. E un fapt oficial.

Horoscop Lunar Fecioara Aprilie 2017-Relatii&Dragoste-2017

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
După şase săptămâni de mişcare retrogradă, pe 15 aprilie fermecătoarea Venus revine la sensul direct de deplasare, făcând posibilă întâlnirea cu o persoană care vă lipseşte. Din fericire, n-aţi fost ofensaţi de absenţele ei repetate. Acum veţi afla adevăratul motiv pentru care aţi pierdut legătura – şi mai mult ca sigur că n-a fost vina dumneavoastră.

Horoscop Lunar Fecioara Aprilie 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Dacă în ultimul timp aţi cam abuzat de cârdul de credit şi nu v-aţi gândit la consecinţe, s-ar putea ca Universul să vă readucă la realitate. Pe 10 aprilie, Luna Plină vă luminează casa a doua, a problemelor băneşti. Cu siguranţă, un extras de cont sau o factură vă va deschide ochii. Relaxaţi-vă. Puteţi rezolva totul.

Horoscop Lunar Fecioara Aprilie 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
în jurul datelor de 7 şi 8 aprilie, din cauza celor două cuadra- turi dificile care se formează pe cer veţi rezista cu greu tentaţiei de a vă amesteca într-o dispută. Totuşi, gândiţi-vă bine mai înainte s-o faceţi. Cuvintele dumneavoastră vor avea mai multă greutate decât de obicei, aşa că, dacă sunteţi furioşi, s-ar putea să spuneţi ceva ce va avea repercusiuni permanente. Puneţi o oarecare distanţă între dumneavoastră şi adversar în loc să ispitiţi soarta.

Horoscop Lunar Fecioara Aprilie 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile 12, 16, 17, 24, 26, 27
Zile nefavorabile 4, 7, 8, 9, 20, 30Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI