Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Fecioara August 2017

Postat de Urania Horoscop On 2 - August - 2017

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Agusut 2017Horoscop Lunar Fecioara Agusut 2017

Horoscop Lunar Fecioara Agusut Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Între 12 şi 31 august, Mercur, guvernatorul planetar, va parcurge în mişcare retrogradă casa întâi, a personalităţii şi a înfăţişării, împiedicându-vă într-o oarecare măsură să ţineţi cont de detalii. Sunteţi doar un om, aşa că mai faceţi şi greşeli. în schimb, ceea ce contează cu adevărat este exercitarea abilităţii înnăscute de a remedia lucrurile.

Horoscop Lunar Fecioara Agusut 2017- Dragoste si Prieteni

Horoscop Lunar Dragoste si Prieteni.

Luna aceasta, păstrarea legăturii cu cei dragi este ceva mai dificilă, aşa că ar fi bine să nu vă simţiţi ofensaţi dacă, din când în când, apar şi pauze de o zi sau două. Mercur fiind retrograd, sunt posibile tot felul de neînţelegeri şi de confuzii. Nu le agravaţi imaginându-vă că o persoană apropiată vă evită intenţionat. Staţi liniştiţi. Curând veţi asculta şi explicaţiile.

Horoscop Lunar Fecioara Agusut 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi Succes.

în cazul în care aveţi probleme financiare, să nu fiţi surprinşi dacă un membru al familiei se oferă să vă ajute înainte de a vă lua inima în dinţi şi de a-l ruga dumneavoastră s-o facă. Pe 27 august, un sextil favorabil între Jupiter şi Saturn va determina cel puţin o persoană care vă cunoaşte bine să vă înţeleagă poziţia şi să-şi dea seama de ce anume aveţi nevoie. Nu vă simţiţi vinovaţi. E suficient să restituiţi banii cu promptitudine.

Horoscop Lunar Fecioara Agusut 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Luna aceasta devine de neuitat datorită celor două eclipse, mai ales dacă aveţi de gând să vă schimbaţi serviciul. Un pont secret comunicat de un coleg sau de un superior care vă agreează vă poate aduce slujba şi programul pe care le-aţi dorit. Dar nu plecaţi de la locul de muncă actual până când nu sunteţi siguri de cel nou.

Horoscop Lunar Fecioara Agusut 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:1,2,10, 11,20, 22
Zile nefavorabile:4,5, 12, 16, 18


.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

29 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI