Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Fecioara – Iulie 2017

Postat de Urania Horoscop On 1 - July - 2017

Horoscop Urania Lunar – Fecioara / Iulie 2017Horoscop Lunar Fecioara Iulie 2017

Horoscop Lunar Fecioara Iulie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Luna Plină de pe 9 iulie din conştiinciosul Capricorn vă va lumina casa a cincea, a tovarăşilor de distracţii şi a idilelor. E posibilă o reuniune de familie absolut obligatorie. Dar, ca de obicei, chiar dacă sunteţi puţin indispuşi pentru că trebuie să participaţi la ea, odată ajunşi acolo vă veţi bucura că i-aţi dat curs.

Horoscop Lunar Fecioara Iulie 2017-Relatii&Dragoste-2017

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

O relaţie strict platonică până acum ar putea deveni mult mai intimă mai ales în jurul datelor de 1 sau 9 iulie. Probabil că nu vă aşteptaţi la acest lucru, dar nu respingeţi imediat ideea de a duce relaţia la un alt nivel înainte de a vă gândi cât mai serios. Partenerii romantici pe termen lung ar trebui să fie şi cei mai buni prieteni, nu-i aşa?

Horoscop Lunar Fecioara Iulie 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Dacă, în jurul datelor de 27 sau 28 iulie, ajungeţi să cheltuiţi mai mult decât aveaţi în plan, probabil că e vorba de o situaţie urgentă legată de un membru al familiei, care a ajuns într-un punct critic. Nu e nevoie să vă spun să faceţi tot ce puteţi, dar aş vrea să vă reamintesc că nu e cazul să vă produceţi singuri neplăceri.

Horoscop Lunar Fecioara Iulie 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Pe 20 iulie, incandescentul Marte pătrunde furtunos în teatrala zodie a Leului, casa a douăsprezecea, a secretelor, marcând începutul unui traseu care va dură aproape două luni. Pe parcurs, s-ar putea să observaţi că un secret pe care vreţi să-l păstraţi e pe cale să fie dezvăluit, iar această posibilitate vă face zile fripte. Consideraţi că e vorba de o atenţionare. Dacă faceţi ceva nepotrivit, opriţi-vă.

Horoscop Lunar Fecioara Iulie 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 1,7,14, 18, 19, 23, 25
Zile nefavorabile : 4, 5, 9, 16, 17


.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI