Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Gemeni August 2017

Postat de Urania Horoscop On 2 - August - 2017

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Agusut 2017Horoscop Lunar Gemeni Agusut 2017

Horoscop Lunar Gemeni Agusut Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Mercur se află în casă a patra, a căminului şi a problemelor familiale, adică în Fecioara orientată spre detalii. Va rămâne aici toată luna, îndemnându-vă să curăţaţi, să organizaţi şi să fiţi atenţi la detaliile lumeşti ale vieţii de zi cu zi. Pe 12 august va intra în mişcare retrogradă, aşa că, în cazul în care va trebui să revizuiţi un proiect sau să discutaţi cu cei dragi pentru a ajunge la o înţelegere, sunteţi bine echipaţi.

Horoscop Lunar Gemeni Agusut 2017- Dragoste si Prieteni

Horoscop Lunar Dragoste si Prieteni.

De aproape un an, generosul Jupiter vă împarte bunătăţi din locul ocupat în casă a cincea, a idilelor şi a tovarăşilor de joacă, dar în octombrie va trece mai departe. Asta înseamnă că aveţi la dispoziţie două luni pentru că dorinţa care se află în capul listei să se materializeze. Să fie oare vorba de o călătorie? Sau trebuie să-i spuneţi cuiva cât de formidabil(ă) este?

Horoscop Lunar Gemeni Agusut 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi Succes.

Iubitoarea Venus din zodia Racului orientată spre familie va petrece cea mai mare parte din lună în casă a doua, a finanţelor, încă o dată, s-ar putea să daţi iama prin puşculiţă pentru a finanţa nevoile unui copil sau pentru a vă ocupa de o problemă domestică ce a ieşit din nou la iveală şi vă solicită atenţia.

Horoscop Lunar Gemeni Agusut 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Luna aceasta, pe 7 şi pe 21 august, vor avea loc două eclipse care vă cer să vă răzgândiţi în legătură cu un subiect ce vă preocupă de multă vreme – iar asta înseamnă că nu va fi uşor. Misiunea dumneavoastră constă în a rezista impulsului de a vă agăţa de vechile convingeri pentru că sunt mai comode. Ce simţiţi cu adevărat?

Horoscop Lunar Gemeni Agusut 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:3,10,13, 22, 23
Zile nefavorabile:4,11, 12, 15, 16, 17


.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI