Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Gemeni – Iulie 2017

Postat de Urania Horoscop On 1 - July - 2017

Horoscop Urania Lunar – Gemeni / Iulie 2017Horoscop Lunar Gemeni Iulie 2017

Horoscop Lunar Gemeni Iulie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Pentru Gemeni, viaţa e ca un carnaval, iar în iulie, graţie lui Mercur, guvernatorul planetar, vă veţi afla în centrul atenţiei. Mercur va petrece aproape trei săptămâni în incandescentă şi dramatică zodie a Leului, asigurându-se că veţi ocupa prim-planul, mai ales în ceea ce priveşte persoanele pe care le întâlniţi zilnic şi care, în mod nesăbuit, au uitat cât de minunaţi şi de plini de duh sunteţi.

Horoscop Lunar Gemeni Iulie 2017-Relatii&Dragoste-2017

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Jupiter, aflat în Balanţa amatoare de parteneriate, adică în casă a cincea, a idilelor, o va invita la dans, toată luna, pe fermecătoarea Venus. Pentru că Venus se află în Gemeni, casa întâi, a personalităţii şi a înfăţişării, e uşor de prevăzut că veţi petrece foarte puţin timp în singurătate. De fapt, dacă aveţi nevoie de intimitate – indiferent de motiv -, s-ar putea să fiţi nevoiţi s-o faceţi pe bolnavii.

Horoscop Lunar Gemeni Iulie 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Marte nu e renumit deloc pentru răbdarea să, cu atât mai puţin pentru un comportament reţinut, iar acum se află la datorie în casă a doua, a finanţelor personale şi a problemelor băneşti. Evident că, în cazul în care aveţi de făcut cumpărături, se recomandă un însoţitor. Alegeţi pe cineva cu o personalitate puternică, o persoană care vă cunoaşte îndeajuns de bine pentru a-şi asuma riscul să vă irite, dacă asta ar însemna salvarea solvabilităţii dumneavoastră.

Horoscop Lunar Gemeni Iulie 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Pe 17 iulie, iubitoarea Venus – care se află chiar în zodia dumneavoastră – va forma o cuadratură activă cu visătorul Neptun. Cam aşa arată dragostea la prima vedere – dar numai timpul poate spune dacă e adevărat. Până atunci, bucuraţi-vă de norul roz de sub picioare, dar nu recurgeţi la gesturi extreme. Aşteptaţi şi vedeţi ce se întâmplă. Vă rog.

Horoscop Lunar Gemeni Iulie 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 4,6, 7, 18, 19, 28
Zile nefavorabile : 13, 16, 17, 23, 24, 25


.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI