Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Leu August 2017

Postat de Urania Horoscop On 2 - August - 2017

Horoscop Urania Lunar – Leu / Agusut 2017Horoscop Lunar Leu Agusut 2017

Horoscop Lunar Leu Agusut Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Atunci când Soarele se află în zodia Leului, nativii au tendinţa să fie extrem de expansivi şi mai amatori de distracţii decât de obicei. Şi pentru că Marte îşi petrece luna în Leu, adică în casa întâi, a personalităţii şi a înfăţişării, relaxarea va fi pasăre rară, în schimb zâmbetul de pe chipul dumneavoastră va compensa totul.

Horoscop Lunar Leu Agusut 2017- Dragoste si Prieteni

Horoscop Lunar Dragoste si Prieteni.

Jupiter este regele expansiunii şi se va afla în Balanţa orientată spre parteneriate. Pe 4 august, va forma o cuadratură cu puternicul Pluton, întâlnirile intense şi cu un caracter manipulator fiind la ordinea zilei. Dacă aţi vrut să faceţi ceva neobişnuit împreună cu o anumită persoană şi aveţi o reţinere, nu ezitaţi să daţi înapoi – fară să cereţi scuze.

Horoscop Lunar Leu Agusut 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi Succes.

Pe 12 august Mercur va intra în mişcare retrogradă în casă a doua, a problemelor băneşti, acordându-vă o nouă şansă de a renegocia orice fel de tranzacţii financiare recente care n-au avut rezultatele scontate. Având în vedere ceea ce aţi învăţat între timp, probabil că nu mai e nevoie decât de o nouă încercare pentru că situaţia să se remedieze. Adunaţi informaţiile necesare.

Horoscop Lunar Leu Agusut 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Luna aceasta vor avea loc două eclipse, ambele activându-vă intens axa relaţiilor. Dacă sunteţi peste măsură de fericiţi, e posibil să simţiţi nevoia să oficializaţi totul, să vă mutaţi împreună, să vă logodiţi sau să deveniţi monogami. Dacă nu sunteţi nişte vile – giaturişti fericiţi şi v-aţi gândit să faceţi o pauză, puteţi evada chiar acum – dar trebuie să se întâmple rapid.

Horoscop Lunar Leu Agusut 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:1,210,13, 20, 22
Zile nefavorabile:3, 4, 5, 16, 18,
24

.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI